Αν και ο χορός είναι μέρος της δουλειάς του, στα live του DWTS έχει αναγκαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό του. «Ίσως είναι η πρώτη φορά που βιώνω τέτοια πίεση. Πριν πάρω την απόφαση να πάω, το συζήτησα με την εταιρεία μου, την Panik Records, και με προειδοποίησαν ότι είναι ένα πολύ απαιτητικό πρότζεκτ. Ήξεραν, όμως, πως αν πω το “ναι” θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι και για καλό σκοπό, για το MakeAWish» τονίζει.

Για να προλαβαίνει τις πρόβες, έχει θυσιάσει δύο μεγάλες του αγάπες: το crossfit και το μποξ. «Τώρα έχω αφήσει τις προπονήσεις πίσω γιατί δεν προλαβαίνω. Ξεκινάω την πρόβα στις 11.00 το πρωί, διαρκεί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα, γυρίζω στο σπίτι δύο ώρες και φεύγω για τη βραδινή πρόβα. Ακόμα και αυτό το δίωρο της ξεκούρασης για εμένα είναι βασανιστικό γιατί το μυαλό μου είναι εκεί. Όμως είναι μεγάλη εμπειρία. Περιμένω πώς και πώς το Πάσχα για να πάω διακοπές. Θέλω να χαλαρώσω» παραδέχεται.

Μια φίλη που κέρδισε μέσα από όλο αυτό είναι η χορογράφος του, Νικολέτα Μαυρίδη. «Η χημεία μεταξύ μας βοηθάει πολύ γιατί η πίεση είναι μεγάλη. Αν δεν υπήρχε αυτή η σχέση μεταξύ μας, δεν νομίζω ότι θα άντεχα» ομολογεί.

Μετά και την αποχώρηση της Άννης Πανταζή, η οποία ήταν ένα από τα φαβορί, κάποιοι τον έχουν ήδη χρίσει νικητή. «Στενοχωρήθηκα που έφυγε η Άννη. Δεν το περίμενε κανένας. Στη φάση που είμαστε, όποιος και να έφευγε θα στενοχωριόμασταν. Θέλω πολύ να βγω νικητής, γιατί έχω αφιερωθεί σε αυτό το πρότζεκτ με πολλή όρεξη». Μέσα από το παιχνίδι έχει αποκτήσει κι άλλους νέους φίλους, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη Μαρία Κορινθίου. «Είναι υπέροχος άνθρωπος. Την αγαπώ και την εκτιμώ» λέει για την έξω καρδιά ηθοποιό.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.