Νικήτρια αναδείχθηκε και πάλι η αρχηγός των (πρώην) Διασήμων, η οποία και κέρδισε το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί μέχρι σήμερα στο Survivor 2018: ένα αυτοκίνητο.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερος και διεξήχθη σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη, οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν τι απάντησαν οι μαμάδες τους σε ερωτήσεις που αφορούσαν στους ίδιους. Οι πρώτοι τέσσερις που βρήκαν πέντε σωστές απαντήσεις πέρασαν στον επόμενο γύρο.

Στη δεύτερη φάση, οι παίκτες ανά δυάδες προσπάθησαν να υπολογίσουν το χρόνο των 90 δευτερολέπτων, με τον Σάκη να προσπαθεί να τους αποσυντονίσει.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η αποχώρηση του Νικόλα αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς όλοι σχεδόν οι παίκτες πίστευαν ότι από το reality επιβίωσης θα φύγει ο Ηλίας.

Ο… δρόμος προς τον τελικό

Ένας νέος αγώνας ασυλίας έρχεται την Κυριακή, στις 21:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει είναι Χάρης, με την τελική τετράδα να αποτελείται από τους Κατερίνα, Μελίνα, Ηλία και Βιργινία.

Την ίδια ώρα, με βάση τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από τη μεγάλη 48ωρη ψηφοφορία, η πρώτη από τους παραπάνω παίκτες που θα αποχωρήσει θα είναι – λογικά – η Βιργινία Δικαιούλια.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα… δύσκολα!

Στη 48ωρη ψηφοφορία η Κατερίνα Δαλάκα ήταν πρώτη, και μάλιστα με σχετικά καλή διαφορά από τη δεύτερη Μελίνα. Ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε στην τρίτη θέση και ο Νικόλας Αγόρου στην τέταρτη.

Η λογική, με βάση τα παραπάνω, «δείχνει» ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια του Survivor 2018.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά: στο μεγάλο τελικό θα μείνουν μόνο δύο παίκτες, τους οποίους θα κληθεί να ψηφίσει «από το μηδέν» το τηλεοπτικό κοινό.

Επομένως, η «απάντηση» για το μεγάλο νικητή του Survivor 2018 βρίσκεται στο ποιον θα στηρίξουν οι fans των παικτών που αποχώρησαν!

Όπως και να έχει πάντως, η Κατερίνα Δαλάκα διατηρεί σίγουρα ένα μικρό προβάδισμα…