Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Με μια βραδινή έξοδο παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα έκλεισε την εβδομάδα της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια πέρασε το βράδυ της σε αγαπημένο της στέκι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον καλό της φίλο και ιδιοκτήτη του μαγαζιού Λάμπρο Λάζαρη και την σύντροφό του και πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός», Δανάη Παππά, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και ο Τάκης Ζαχαράτος. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το Instagram της.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την Δανάη Παππά. (Instagram/katken85)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Soula Glamorous στην παρέα τους βρισκόταν ακόμα ένα πρόσωπο που δεν διακρίνεται στα stories. «Χθες Κατερίνα Καινούργιου στο Tekila με νέο κούκλο συνοδό είδαν αρκετές κολλητές που σοβαρά μέχρι και στο ποτό εμένα σκέφτονται. Είναι νέος γκόμενος ή απλά φίλος γιατί στα stories τα χθεσινά δεν ήταν πουθενά», αναφέρει η Soula Glamorous στο μήνυμά της.

Πριν λίγες ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει ξεκάθαρα μέσα από την εκπομπή της ότι δεν θα γιόρταζε τον Άγιο Βαλεντίνο. «Δεν γιορτάζω. Χαίρομαι όμως όταν οι άλλοι γιορτάζουν, αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές», είχε αναφέρει. Μάλιστα χθες, διαπιστώσαμε πως από το Instagram της έχει διαγράψει όλες τις κοινές της φωτογραφίες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Αυθόρμητη και ειλικρινής, η Κατερίνα Καινούργιου αν και κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή δεν διστάζει να μοιράζεται με τον κόσμο την αλήθεια της. Κρίνοντας από τις μέχρι σήμερα δημόσιες τοποθετήσεις της, όταν υπάρξει κάτι νέο και δυνατό στη ζωή της θα το ανακοινώσει η ίδια με τον τρόπο της.

Πηγή: okmag.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy