50 Cent για τις κατηγορίες εις βάρος του Diddy: Εγώ σας τα έλεγα εδώ και 10 χρόνια

Ο 50 Cent νιώθει πως βρήκε το δίκιο του, μετά από τόσα χρόνια που μιλάει δημόσια για τα εγκλήματα του Diddy.

Οι δύο ράπερ βρίσκονται σε διαμάχη εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, με τον 50 Cent να αναφέρεται συχνά στις κατηγορίες που αφορούν τον μουσικό, ο οποίος παραμένει στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του.

Μιλώντας στο People, ο ράπερ δήλωσε αρχικά: «Κοίτα, φαίνεται πως όλα αυτά που λέω είναι κάτι υπερβολικό ή τολμηρό, αλλά δεν είναι τίποτα τέτοιο. Εγώ σας τα είχα πει αυτά εδώ και 10 χρόνια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τώρα γίνεται πιο ξεκάθαρο στα νέα με την υπόθεση του Puffy (όπως αλλιώς λέγεται ο ράπερ), αλλά πέρα από αυτό, λέω απλά ότι αυτή είναι η δική μου οπτική και ο λόγος που απομακρύνθηκα από όλα, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι το στιλ μου».

Πρόσφατα, ο ράπερ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix, το οποίο θα επικεντρώνεται στην υπόθεση του μουσικού και θα ονομάζεται «Diddy Do It?».

Page Sixστο X: “”50 Cent defends being vocal about Sean ‘Diddy’ Combs’ alleged abuse, wild parties: ‘What I’ve been saying for 10 years’ https://t.co/ElqEnqvFfi https://t.co/beWVuHyoEv / X

© 2024 Created by Elephant Media Cy