Φεύγει από την Ελλάδα ο Γιώργος Σαμπάνης

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν για τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος φαίνεται πως διανύει μια πολύ πετυχημένη περίοδο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο όμως και σε επαγγελματικό..

Φεύγει για Αυστραλία ο Γιώργος Σαμπάνης

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Γιώργος Σαμπάνης, λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης καλοκαιρινής του περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αυστραλία!

Ο Γιώργος Σαμπάνης με την 11μελή μπάντα του, θα δώσει τρεις μεγάλες συναυλίες στην Αυστραλία μες τον Απρίλιο.Λίγο μετά το Πάσχα ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρεθεί στην μακρινή Αυστραλία.Πρώτος σταθμός η Μελβούρνη το Σάββατο 22/4, αμέσως μετά η Αδελαϊδα την Παρασκευή 28/4 και τέλος το Σίδνεϋ το Σάββατο 29/4.

Ο Γιώργος Σαμπάνης αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η επαφή με τον κόσμο είναι το δυνατό του χαρακτηριστικό, θα μαγέψει και τους ομογενείς της Αυστραλίας με τρεις μουσικές παραστάσεις γεμάτες από τα δικά του τραγούδια, που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες αλλά και από τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας! Μαζί του η Βασιλική Νταντά.

 

Φεύγει για Αυστραλία ο Γιώργος Σαμπάνης 

Το δημοσίευμα που τον ενόχλησε έντονα

Σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, στην πορεία του στο τραγούδι αλλά και τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν το όνομά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε ως παράδειγμα, ένα από τα δημοσιεύματα που είχαν προκάλεσαν αναστάτωση στην οικογένειά του, η οποία επικοινώνησε αμέσως μαζί του.

«Δεν μου αρέσει να γράφονται για μένα πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το τι θα πει ο καθένας. Για να φτάσει λοιπόν στα αυτιά μου κάτι, πρέπει να είναι πολύ άσχημο, πρέπει να αρχίζουν να με ρωτάνε όλοι. Δηλαδή εκεί απάντησα γιατί με πήραν η μαμά μου, η γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου και μου είπαν: “Παιδί μου, σε είδαν στο δρόμο και έπινες;” “Ποιος εγώ; Γιατί πίνω ποτέ εγώ; Πώς ήπια τώρα;” τους είπα και μου απάντησαν: “Λένε ότι ήσουν πιωμένος”», ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης στη συνέντευξή του.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 3/2 στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy