Μαρία Ιωάννου: «Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ένιωθα να πλήττω στην τηλεόραση»

Η Μαρία Ιωάννου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό DownTown και στη δημοσιογράφο Αναστασία Γεωργίου. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε για την απουσία της από την τηλεόραση.

Η παύση από την τηλεόραση, στην περίπτωσή σου θεωρώ ότι λειτούργησε ευεργετικά. Ισχύει;

Ισχύει και με το παραπάνω. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ένιωθα να πλήττω στην τηλεόραση. Είχα ανάγκη από μια καινούργια πρόκληση. Ακόμα κι έναν ρόλο, αλλά κάτι που να με ανέβαζε και δημιουργικά, και κατ’ επέκταση ψυχικά, αφού η δημιουργία για έναν καλλιτέχνη είναι η τροφή της ψυχής του. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαι από εκείνη τη γενιά των ηθοποιών που χαρήκαμε να κάνουμε ερμηνείες στην τηλεόραση.

Όχι πάντοτε, αλλά είχαμε αυτή την ευκαιρία. Αυτό μου έλειπε τα τελευταία χρόνια. Έτσι η παύση για να πάρω τον χρόνο μου και να ανασυνταχθώ, έφερε στην επιφάνεια μια άλλη μεγάλη μου αγάπη, την ψυχολογία. Έχοντας ήδη σπουδές και μεταπτυχιακό στο αντικείμενο, δεν μου ήταν δύσκολο να ξαναμπώ σε αυτό τον τομέα, ακόμα πιο ώριμα και συνειδητοποιημένα αυτή τη φορά. Και αυτό, μου άνοιξε τους ορίζοντές μου, δίνοντάς μου ξανά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση παράλληλα.

Μαρία Ιωάννου: «Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ένιωθα να πλήττω στην τηλεόραση» | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy