Μαρία Αντωνά: Η φωτό που επιβεβαίωσε πως έχει τις από τις καλύτερες αναλογίες στην Ελλάδα

Η Μαρία Αντωνά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνεχώς στα φώτα. Κι αυτό είναι πέρα για πέρα λογικό, αν αναλογιστούμε πως χώρισε μετά από πολλά χρόνια με τον Άρη Σοϊλέδη και στην συνέχεια- αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση- έκανε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός από τη συμμετοχή της στο Survivor και μετά είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται, ενώ το γεγονός πως τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον επί σειρά ετών σύντροφό της προκάλεσε… χαμό.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως η Μαρία έχει προχωρήσει στη ζωή της. Οι εμφανίσεις της στα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας δίνουν και παίρνουν, ενώ χαμός γίνεται και στο προσωπικό της προφίλ στα social media, καθώς είναι πιο ενεργή από ποτέ.

Ειδικά στο instagram ανεβάζει συχνά-πυκνά φωτογραφίες από τις διακοπές της, με το αντρικό κοινό (και όχι μόνο) να χάνει τα λόγια του από τις αδιανόητες αναλογίες της.

Λίγο μετά την ονομαστική της εορτή, μάλιστα, η Αντωνά ανέβασε μια φωτογραφία που φοράει ένα μπλε κορμάκι και παρά το γεγονός πως έκρυβε το όμορφο πρόσωπό της, η λήψη ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Κι αυτό διότι το κορμί της με άριστα το δέκα κινείται λίγο πάνω από τα όρια του 20…

Δείτε και μόνοι σας το εκπληκτικό αποτέλεσμα και υποκλιθείτε άφοβα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Μαρία Αντωνά: Η φωτό που επιβεβαίωσε πως έχει τις καλύτερες αναλογίες στην Ελλάδα (Pic) – Dailymedia & News

© 2024 Created by Elephant Media Cy