Πατέρας κατήγγειλε μπούλινγκ και τραυματισμό του 8χρονου γιου του σε δημοτικό – Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο

Ένα σοβαρό περιστατικό, που καταγγέλθηκε ότι συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία. Πατέρας κατήγγειλε στις 19 Οκτωβρίου πως παιδιά στο σχολείο έκαναν bullying στον γιο του, ο οποίος στην προσπάθειά του να γλιτώσει τραυματίστηκε από γυαλιά πόρτας που έσπασε.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο οκτάχρονος έχει πάρει εξιτήριο και τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να δώσει οπτικογραφημένη κατάθεση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews το παράπονο του πατέρα αφορά στον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό το σχολείο. Για την καταγγελία έλαβαν ενημέρωση τόσο οι υπηρεσίες του σχολείου, όσο και το Υπουργείο Παιδείας

Σοβαρό περιστατικό, διερευνά το Υπουργείο Παιδείας

Για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που τυγχάνει διερεύνησης από το Υπουργείο Παιδείας και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες έκανε λόγο η προϊστάμενη Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του ΥΠΑΝ Έρνη Σισμάνη.

Μιλώντας στο philenews ανέφερε πως «πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα που πρέπει να δούμε με πολλή σοβαρότητα. Ως υπηρεσία θα ξεκινήσουμε να παρέχουμε κάθε υποστήριξη και θα το κάνουμε και για την οικογένεια εάν το θελήσουν, αλλά και στους υπόλοιπους μαθητές που ήταν παρόντες όταν συνέβη το περιστατικό». Σημείωσε ακόμη πως «ως υπηρεσία δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το περιστατικό, ούτε έγινε κάποια αναφορά σε εμάς για εκφοβιστική συμπεριφορά στο σχολείο, αλλά θα τύχει διερεύνησης».

© 2024 Created by Elephant Media Cy