Dua Lipa: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει – Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με εσώρουχα

Η 29χρονη Dua Lipa είναι της λογικής πως ό,τι καλό έχουμε το επιδεικνύουμε, κάτι που φαίνεται να αρέσει και στους θαυμαστές της – Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο με την εκρηκτική τραγουδίστρια

Η Dua Lipa ανεβάζει και πάλι τη θερμοκρασία στα ύψη με την εμφάνισή της. Σε νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, η τραγουδίστρια φορώντας εσώρουχα αυτή τη φορά κάνει θραύση.

Η Dua Lipa είναι της λογικής πως ό,τι καλό έχουμε, πρέπει να το επιδεικνύουμε, κάτι που φαίνεται να αρέσει και στους θαυμαστές της. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει συγκεντρώνει μέσα σε ελάχιστες ώρες χιλιάδες likes.

1-dua-lipa-photos-instagram-3
1-dua-lipa-photos-instagram-2

Έτσι, αυτή τη φορά, η Dua Lipa έδειξε τον καλύτερο εαυτό της στο Instagram. Συνδύασε το σουτιέν με ένα ασορτί σακάκι και παντελόνι, καθώς πόζαρε για να παρουσιάσει το ντύσιμό της από όλες τις γωνίες σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

Αυτή τη φορά, η Dua Lipa έδειξε τον καλύτερο εαυτό της στο Instagram.

Δύο ημέρες πριν, η τραγουδίστρια σιγουρεύτηκε ότι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της, καθώς εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχα στην τελετή ένταξης στο «Rock & Roll Hall of Fame». Η διάσημη καλλιτέχνιδα είχε συνάντηση κορυφής επί σκηνής με τη Cher. Η Dua Lipa επέλεξε ένα αποκαλυπτικό δερμάτινο φόρεμα, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στη φαντασία. Κάτι που, φυσικά, ενθουσίασε και πάλι τους θαυμαστές της.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

https://www.instagram.com/p/DBZDihxMAod

© 2024 Created by Elephant Media Cy