Star News

Alex Hassell: Ο ηθοποιός απαντά για τις αποκαλυπτικές σκηνές του στο “Rivals” και τον χαμό που προκλήθηκε με το μόριο του

Χαμός έχει γίνει με το μόριο του Alex Hassell και εκείνος βάζει τα πράγματα στην θέση τους

Ο Alex Hassell πρωταγωνιστεί στην μίνι σειρά 8 επεισοδίων, με τίτλο «Rivals», σειρά που προβάλεται στο Disney+.

O Alex Hassell, μάλιστα έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο, όχι για τις υποκριτικές του ικανότητες, αλλά για την γυμνή αλήθεια του στην σειρά.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έμφανίστηκε ολόγυμνος κατά τη διάρκεια περιβόητης σκηνής τένις με την, επίσης, σέξι συμπρωταγωνίστριά του, Emily Atack, η οποία διαθέτει πλούσιο ντεκολτέ.

hassell__1_
hassell__2_

Η απάντηση του Alex Hassell

Ο 44χρονος ηθοποιός Alex Hassell μετά τον χαμό που προκλήθηκε με το μόριο του έδωσε την δική του απάντηση στα σχόλια: Ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν επιθυμούσε να χρησιμοποιήσει προσθετικό πέος ή να γίνει επεξεργασία μέσω υπολογιστή. Ο ηθοποιός έχει αυτοπεποίθηση και αυτό «βγαίνει προς τα έξω», έστω κι αν αφορά το μόριό του…

Ο Alex Hassell δήλωσε στο περιοδικό «Times 2»: «Δεν με πειράζει να βλέπω τον πισινό και το μόριό μου. Δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά αν ντρεπόμουν για το σώμα μου. Συζητήθηκε αρκετά πόσο άνετα αισθανόμουν στις σκηνές που έπρεπε να εμφανιστώ γυμνός, αλλά δεν ήθελα να εμφανιστώ με κάτι ψεύτικο. Έτσι, στο τέλος αποφασίστηκε ότι βγαίνω με τη δική μου αλήθεια».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη «γυμνή αλήθεια» του ηθοποιού, αφού το κοινό τον έχει απολαύσει όπως τον γέννησε η μανούλα του και στο «The Boys», που υποδύθηκε τον διεστραμμένο σούπερ-υπερήρωα Translucent.

Για τις γυμνές σκηνές μίλησε στο «Sky News» και η Emily Atack υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων: «Είναι τόσο απελευθερωτικό και φυσικά θα υπάρξουν άνθρωποι εκεί έξω που θα πάρουν αυτό που κάνεις και θα προσπαθήσουν να το περιγράψουν αρνητικά. Είμαι γυναίκα, φυσικά και θα το κάνουν αυτό. Ωστόσο, αυτό είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Παίζω έναν ρόλο και νιώθω πολύ άνετα», επισήμανε η ίδια.

sththos1

Το «Rivals» έχει χαρακτηριστεί ως «bonkbuster» και η πιο… «σέξι σειρά» της Disney, κερδίζοντας ένα επιβλητικό 93% στο Tomatometer, με βάση τις πρώτες ενθουσιώδεις κριτικές. Η σειρά φιλοξενεί επίσης μια σειρά από άλλα διάσημα πρόσωπα της Βρετανίας, όπως ο David Tennant, ο Aidan Turner, ο Danny Dyer και η Katherine Parkinson.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy