Μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της ζωής της έζησε το περασμένο Σάββατο 27 Ιουνίου η Ελένη Τσολάκη, καθώς μαζί με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, βάφτισαν τη μονάκριβη κόρη τους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί, με τη μικρή να παίρνει το όνομα Μαρία, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους συγγενείς, στενούς φίλους αλλά και πολλά γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz, που έδωσαν το «παρών» στη σημαντική αυτή ημέρα για την οικογένεια.
Δύο ημέρες μετά τη βάφτιση, σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, η παρουσιάστρια επέστρεψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες, αυτή τη φορά εστιάζοντας στο εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη βάφτιση της κόρης της.
Μέσα από την ανάρτησή της, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της προς τη σχεδιάστρια Μαρία Κονίδη, η οποία επιμελήθηκε τη δημιουργία του φορέματός της για αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, τονίζοντας πως μόνο εκείνη θα μπορούσε να δημιουργήσει το «παραμύθι» που είχε ονειρευτεί για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη







Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:
«Θέλω να πω τόσα πολλά για σένα όμως όποιες λέξεις κ να βάλω στη σειρά δεν φτάνουν για να σου πω πως μόνο εσύ θα μπορούσες να φτιάξεις για μας αυτό το παραμύθι!!! @konidi 🙏🏻❤️🙏🏻❤️
Είσαι μοναδική κ η καλύτερη του κόσμου!!🙏🏻
Σ´ευχαριστώ απ´τα βάθη της καρδιάς μου!!!
Σ´αγαπάμε!!!❤️❤️❤️».
www.youweekly.gr

![Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε λίγες εβδομάδες πριν γίνει πρώτη φορά πατέρας [εικόνες]](https://starnews.com.cy/wp-content/uploads/2026/06/29132-0.234758378235.jpg)









