Αλεξάνδρα Νίκα: Αυτή είναι η 25χρονη καλλονή που περιμένει το παιδί του Αργυρού

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, αφού η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Τα χαρμόσυνα νέα αποκάλυψε το protothema.gr και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνη της. Προφανώς και αν δεν την γνωρίζεις θα ήθελες να την μάθεις, οπότε εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα για το ποια είναι η 25χρονη καλλονή και βρήκαμε το προφίλ της στο Instagram. 

Αν και μέχρι τώρα το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, είναι γεγονός ότι η Αλεξάνδρα έχει ξετρελάνει τον δημοφιλή καλλιτέχνη ενώ πρόσφατα άρχισαν να κάνουν και κοινές εμφανίσεις δημόσια.

Η Αλεξάνδρα είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία στο χώρο των αλλαντικών και συγκεκριμένα του Γιώργου Νίκα, ενώ η μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους έγινε το 2023. Η Αλεξάνδρα είναι jet setter, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και έχει ακόμα δύο αδέλφια και φαίνεται από τα προφίλ της στα social media πόσο αγαπάει τα ταξίδια αλλά και την μόδα. 

Πάντως, οι δυο τους προσπαθούν να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγουν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.  Ο λογαριασμός της Αλεξάνδρα στο Instagram, μετρά πάνω από 65.000 followers κι εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες από τις εντυωπωσιακές φωτογραφίες της που ανεβάζει.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

Αλεξάνδρα Νίκα: Η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Αργυρού | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy