Αλέξανδρος Πολεμίτης – Σόλια Κυπριανού: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο γάμο τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν χθες Σάββατο 25 Μαϊου, στην εκκλησία στο Μετόχι του Κύκκου στην Λευκωσία, ο Αλέξανδρος Πολεμίτης και η Σόλια Κυπριανού, επισφραγίζοντας έτσι την σχέση τους. Στη συνέχεια, ως είθισται, ακολούθησε το γαμήλιο δείπνο και το γαμήλιο party στην οικία της μητέρας της νύφης, Νόνης Κυπριανού στη Λευκωσία και εκεί έδωσαν το παρών τους φίλοι του ζευγαριού οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκεί και αρκετά από τα fashion girls του νησιού που μας απασχολούν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές που για ακόμη μία φορά ήταν εντυπωσιακά μέσα στα maxi κυρίως φορέματα που επέλεξαν να φορέσουν σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση.

Πιο κάτω τα looks τους τα οποία αποτελούν έμπνευση για ένα επίσημο κάλεσμα:

#1. Άντια Στυλιανού
Υπέροχο Magda Butrym off shoulder φόρεμα σε μαύρο χρώμα ιδανικό για μία βραδινή εμφάνιση. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα έκαναν ακόμη πιο glamorous το look, όπως και η clutch bag, επίσης σε μαύρο χρώμα, που διατήρησε το σύνολο μονοχρωματικό.

#2. Ιζαμπέλλα Έλληνα
Φόρεμα με cut outs και λαμπερές λεπτομέρειες, στην απόλυτη απόχρωση – τάση αυτή την σεζόν, που δεν είναι άλλη από την olive green, δημιούργησε μια fresh εμφάνιση.  

#3. Στέλλα Ζαβρού & Ήβη Κυπριανού
Maxi slip dress σε φούξια χρώμα για ένα εντυπωσιακό βραδινό look ενώ η αδερφή της νύφης επέλεξε crystal-embellished gown του fashion brand Area δημιουργώντας μία eye-catching εμφάνιση.  

#4. Μαρία Ιωάννου, Νόνη Κυπριανού & Λουιζέλα Μπέρκοβιτς
Υπέροχο φόρεμα στην πιο fashionable απόχρωση του μωβ που φέρει την υπογραφή του brand Anice η επιλογή της Μαρίας Ιωάννου ενώ η μητέρα της νύφης επέλεξε μία ανατρεπτική δημιουργία για την περίσταση αφού την είδαμε με ένα εντυπωσιακά jumpsuit του οίκου Elie Saab. Μαύρο και λευκό σύνολο για την Λουιζέλα Μπέρκοβιτς για μία κομψή εμφάνιση. 

#5. Άντρεα Χατζηβασιλείου
Δύο δημιουργίες για την κουμπάρα της νύφης σε έντονα χρώματα για δύο stylish εμφάνισεις. Κίτρινη maxi δημιουργία Pinko η επιλογή της για την εκκλησία ενώ για το γαμήλιο party επέλεξε mini φόρεμα σε γαλάζιο χρώμα Eφi και χαρακτηριστική λεπτομέρεια το τρισδιάστατο σχέδιο στη μέση. 

#5. Δρ. Αντωνία Χατζηχάννα Τύμβιου
Summer look με μάξι strapless two-tone ruched crepe gown Nervi.

Αλέξανδρος Πολεμίτης – Σόλια Κυπριανού: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο γάμο τους (dailystarscyprus.com)

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy