Άννα Βίσση: Η απόλυτη σταρ ξεσήκωσε την Λάρνακα με το εκρηκτικό, πρώτο live της

Αυτό το καλοκαίρι προτιμάμε… Άννα Βίσση! Στην Κύπρο και την γενέτειρά της βρίσκεται η Άννα Βίσση, αυτές τις μέρες αφού από χθες έκανε αρχή με τις συναυλίες της στο νησί μας για να χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο «Προτιμώ… Άννα Βίσση» Tour με χορηγούς επικοινωνίας τον Sfera 96,8 και το Like.com.cy. Στη σκηνή ανέβηκαν και τα εγγόνια της, που ήρθαν Κύπρο για πρώτη φορά.

Η «απόλυτη Ελληνίδα star», που μετρά πάνω από 50 χρόνια διαρκούς παρουσίας και δημιουργίας, το βράδυ της Τετάρτης (10/7) έκανε την αρχή και χάρισε μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία. Οι επόμενες εμφανίσεις της θα είναι 12 & 13 Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Φέτος, για πρώτη φορά η Κύπρια τραγουδίστρια έφερε στην Κύπρο και τα εγγόνια της Νίκο και Νέστορα οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη της συναυλία. Η απόλυτη για ακόμη μία φορά έζησε την αποθέωση από τους θαυμαστές της!

Μάλιστα μίλησε και στους δημοσιογράφους και την ραδιοφωνική παραγωγό του Sfera Μαρίνα Φιλιππίδου και μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της ευχαρίστησε όλους για την στήριξη κάθε φορά που έρχεται στην πατρίδα της.

https://youtube.com/watch?v=8qIOX6hN_ZM%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Τα πρώτα στιγμιότυπα από την πρώτη της συναυλία στο νησί μας: 

Άννα Βίσση: Η απόλυτη σταρ ξεσήκωσε την Λάρνακα με το εκρηκτικό, πρώτο live της | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy