Άντρεα Κυριάκου: «Kατακεραυνώνει» την Ζήνα Κουτσελίνη που προκάλεσε “κύμα” οργής


Στο «κύμα» οργής κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά το «καταστρέφεται μια καριέρα» για τον Απόστολο Λύτρα, συμμετέχουν εκτός από πρόσωπα της ελληνικής showbiz και γνωστοί Κύπριοι που παρακολουθούν το θέμα και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

Διαβάστε επίσης: Η Άντρεα Κυριάκου έστειλε υπέροχα μηνύματα για τον αυτισμό, μέσω Instagram

Μεταξύ αυτών και η Άντρεα Κυριάκου, η οποία μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instgram εξέφρασε το θυμό της κατά της παρουσιάστριας η οποία κατάφερε με την on air τοποθέτησή της να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media με πολλούς χρήστες να την βρίζουν. 

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 “Η γνωστή καραμέλα ότι απομονώθηκε μια φράση δεν σε ξεπλένει”

Antreakyriakoukoutselini

«Ομολόγησα την πράξη μου. Ζητώ συγνώμη από τη σύζυγό που υπεραγαπώ και από τις 3 κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μια κατάσταση, δεν έχω υπάρξει ξανά βίαιος. Θα κοιτάξω πως να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας και σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουμε ότι το 2017 είχε υποβληθεί μήνυση για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην τότε σύζυγό του, για την οποία είχε απαλλαγεί.

Οι δηλώσεις της Ζήνας που προκάλεσαν οργή

Στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκαναν αναφορά στην υπόθεση ξυλοδαρμού με την παρουσιάστρια να σχολιάζει πως «καταστρέφεται η καριέρα του κ. Λύτρα», ενώ ήρθε και σε έντονη διαφωνία με συνεργάτη της που είπε πως «δεν τον νοιάζει πια καριέρα καταστρέφεται όταν ένας άνθρωπος έχει κακοποιήσει κάποιον άλλο».

Οργή στα social media

Την οργή και την αγανάκτησή τους έδειξαν μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσωπα της ελληνικής showbiz που πήραν δημόσια θέση για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και την στάση που ακολούθησε αργότερα η παρουσιάστρια.

Ρούλα Κορομηλά, Μαρία Μπακοδήμου, Έλενα Χριστοπούλου, Μαίρη Συνατσάκη, Σίσσυ Χρηστίδου, Ρούλα Ρέβη, Light, ήταν κάποιοι από αυτούς που ξέσπασαν.

Light: «Έχει βγει αυτή η βρ#@ρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα και… αυτό το σι…μα, το σκ…δι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πλυντήριο κανονικό»

Image 2 1
Image 1
Image 1 3

Instagram will load in the frontend.

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Άντρεα Κυριάκου: «Kατακεραυνώνει» την Ζήνα Κουτσελίνη που προκάλεσε “κύμα” οργής | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy