Star News

Άντρεα Κυριάκου στο DT: «Η πρώτη “σφαλιάρα” ήρθε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη»


Η Άντρεα Κυριάκου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους για τις ανάγκες του περιοδικού DownTown το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο Κυριακή 20/10 με τον Φιλελεύθερο. Μεταξύ άλλων η γνωστή δημιουργός περιεχομένου και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96.8 μίλησε το τί επιλέγει να δείχνει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τα αρνητικά σχόλια που την επηρέασαν. Το Like.com.cy εξασφάλισε σχετικό απόσπασμα.

Στο Instagram διατηρείς έναν πολύ δυνατό λογαριασμό, με χιλιάδες ακόλουθους που παρακολουθούν τις αναρτήσεις σου. Όμως, παρά το γεγονός ότι μοιράζεσαι αρκετά κομμάτια από την καθημερινότητα σου, έχω την εντύπωση ότι κάπου κρατάς τις «αποστάσεις» σου.

Στο Instagram είμαι μια πολυδιάστατη προσωπικότητα. Μπορεί να σου δείξω από τις μαγειρικές μου ικανότητες, μέχρι τις πιο καθημερινές μου στιγμές. Είμαι πολλά πράγματα και αυτά που κρίνω εκ των προτέρων ότι έχουν ένα ενδιαφέρον για να επικοινωνηθούν, τα μοιράζομαι. Το έχω ξαναπεί, όμως, «Στα σόσιαλ δεν βλέπεις τη ζωή μου, αλλά ένα κομμάτι της που επιλέγω εγώ να σου δείχνω», όχι γιατί κρύβομαι από κάτι αλλά επειδή αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί σε μένα. Σε αυτή την ηλικία έμαθα να μην πιέζομαι, για αυτό και συνειδητά πλέον δείχνω λιγότερο την προσωπική μου ζωή. Ξέρεις, μεγαλώνεις και ωριμάζεις και συνειδητοποιείς ότι επειδή επέλεξες εσύ μια κατεύθυνση στη ζωή σου, δεν σημαίνει ότι αυτή η κατεύθυνση είναι εκείνη που μπορεί να επιλέξουν και οι γύρω σου, η οικογένειά σου, ο πυρήνας σου. Οπότε, συνειδητά πλέον προσπαθώ να προστατεύω τα άτομα που είναι γύρω μου και να κάνω αναρτήσεις που όταν τις δει η κόρη μου μετά από δέκα χρόνια, για παράδειγμα, να μην χρειαστεί να μου πει, μαμά αυτό δεν ήθελα να το μοιραστείς. Μετά τα παιδιά και μετά από κάποιες καταστάσεις που ήρθαν στη ζωή μου, αντιλήφθηκα ότι κάπου έπρεπε να βάλω μια ασπίδα προστασίας και να επιλέγω πιο προσεκτικά αυτά που δείχνω.

Ποια ήταν εκείνη η κομβική στιγμή στη ζωή σου που έβαλες αυτή την ασπίδα;

Η πρώτη «σφαλιάρα» ήρθε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, όταν δέχτηκα πάρα πολύ σκληρή κριτική για το γεγονός ότι δεν είχα βάλει κιλά και δεν έχω προτεραιότητα την υγεία του μωρού μου αλλά την εικόνα μου. Αυτό ήταν κάτι που με επηρέασε ψυχολογικά και κατ’ επέκταση την ίδια την εγκυμοσύνη μου. Στη δεύτερη, ήμουν πιο ετοιμοπόλεμη αλλά και πιο σίγουρη για το πώς έπρεπε να θέσω τα όριά μου. Από την πρώτη στη δεύτερη μου εγκυμοσύνη μεσολάβησαν δυσκολίες που δεν ήταν στο χέρι μου η έκβασή τους. Αυτές οι εμπειρίες με δυνάμωσαν και με έκαναν να βλέπω τις καταστάσεις με τη βαρύτητα που τους αρμόζει. Ήξερα πια πώς να αντιμετωπίσω την κατάσταση και να στείλω το μήνυμα ότι, ξέρεις, δεν μπορείς να λιθοβολήσεις κάποιον που ήδη έχει δεχτεί τα πυρά και έχει βγει αλώβητος. Κάπως έτσι έγινε και η αρχή στο να ξεκινήσω και εγώ να αλλάζω ως άνθρωπος αλλά και τον τρόπο που βλέπω τα media.

Άντρεα Κυριάκου στο DT: «Η πρώτη “σφαλιάρα” ήρθε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη» | Like.com.cy

© 2024 Created by Elephant Media Cy