Star News

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) Ο Λούης Πατσαλίδης ΄΄εκτελεί΄΄ Σάκη Ρουβά! (Δείτε βίντεο)

Η πρεμιέρα της εκπομπής ΄΄Λούης Night Show΄΄ έκρυβε τελικά πολλές εκπλήξεις. Με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Σαμπάνη ο αγαπημένος Λούης επανέλαβε ένα ακόμη ταλέντο του. Αυτό του τραγουδιστή.
Ως γνωστόν στην εκπομπή ο Λούης αρέσκεται στο να παίζει διάφορα παιχνίδια με τους καλεσμένους του. Κάποια στιγμή, μιλώντας περί αγαπημένων φαγητών ειπώθηκαν τα μακαρόνια με κιμά. Ο Γιώργος Σαμπάνης άρπαξε την ευκαιρία και παίρνοντας την κιθάρα προκάλεσε τον Λούη να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία του Σάκη Ρουβά. Η έκπληξη του Σαμπάνη ήταν το ότι ο Λούης ήξερε όλους τους στίχους του τραγουδιού, ενώ ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδιστής έδειξε να εντυπωσιάζεται από τις φωνητικές ικανότητες του Λούη.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Starnews Cyprus, που επικαλείται πηγές εκ των έσω, το μεγάλο όνειρο του Λούη Πατσαλίδη ήταν να γίνει τραγουδιστής, αλλά συνεχώς τον αποθάρρυνε ο ΄΄κολλητός του΄΄ Τεύκρος Νεοκλέους, φοβούμενος προφανώς ότι θα του κλέψει την δόξα. Ο Λούης όμως σε κάθε ευκαιρία που του δινότας άρπαζε το μικρόφωνο ερμηνεύοντας όμως τα αγαπημένα του τραγούδια από τον χώρο της ποιοτικής έντεχνης αλλά και ροκ μουσικής. Το πώς ήξερε απέξω τους στίχους του τραγουδιού του Σάκη Ρουβά παραμένει άγνωστο. Το Starnews Cyprus πάντα ενημερωμένο, μπορεί να σας αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Σαμπάνης είναι πολύ πιθανόν, στην επόμενη του συναυλία στην Κύπρο, να καλέσει στο stage τον Λούη Πατσαλίδη για να ερμηνεύσουν μαζί μία από τις υπέροχες ερωτικές του μπαλάντες με σκοπό να την αφιερώσει ο Λούης στο άλλο του μισό την Αστέρω.

© 2024 Created by Elephant Media Cy