Απόστολος Παρέλλης: Μιλά για τον τραγικό θάνατο του προπονητή του και συγκλονίζει


Συγκινεί ο Απόστολος Παρέλλης μιλώντας στην Τάνια Νεοκλέους και το περιοδικό Down Town μεταξύ άλλων για τον τραγικό θάνατο του προπονητή του. 
Ο αθλητής που ταξίδεψε την κυπριακή δισκοβολία σε κάθε γωνιά πλανήτη, χαρίζοντας στη χώρα μας μετάλλια και διακρίσεις από τις συμμετοχές του σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ άλλων μιλά για το τραύμα που άφησε σε εκείνον η πρόσφατη απώλεια του προπονητή του.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

«Η πιο δύσκολη χρονιά για μένα έχει φτάσει στο τέλος της πρόωρα», είχες γράψει σε μια πρόσφατη ανάρτησή σου στα social media, αναφερόμενος στην απουσία σου από τη φετινή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Με ποιες σκέψεις σε βρίσκουν αυτές οι μέρες;

Η αλήθεια είναι ότι εξακολουθώ να είμαι αρκετά απογοητευμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, όχι τόσο για το γεγονός ότι δεν θα συμμετέχω σε άλλη μια ολυμπιάδα, όσο για το ότι δεν κατάφερα να πετύχω τον στόχο που είχαμε βάλει με τον προπονητή μου, τον Κώστα Σταθελάκο, ο οποίος σκοτώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο σε δυστύχημα. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για μένα το 2024, με βρήκε να αγωνίζομαι κάθε μέρα στο γήπεδο μόνος μου με λίγη βοήθεια από τον Έλληνα προπονητή Χρήστο Παπαδόπουλο που άφησε πίσω τη δουλειά που είχε στην Ελλάδα και ήρθε στην Κύπρο, για να με προετοιμάσει. Έκανα την προσπάθειά μου και ολοκλήρωσα τη χρονιά όσο καλύτερα μπορούσα, παρά την έλλειψη προετοιμασίας του Φεβρουαρίου αλλά και το κόστος που είχε σε μένα η απώλεια του Κώστα.

Πώς την είχες βιώσει τότε;

Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Ήμασταν στην τρίτη μέρα του ταξιδιού μας στη Νότιο Αφρική, όπου βρεθήκαμε για ένα μήνα προετοιμασίας μαζί και με άλλους αθλητές. Πρώτη Φεβρουαρίου είχαμε πάει για φαγητό και κατά την επιστροφή μας στον χώρο που μέναμε, είχαμε μπει σε διαφορετικά αυτοκίνητα. Όταν ξυπνήσαμε το πρωί, καταλάβαμε ότι ο Κώστας δεν είχε επιστρέψει ποτέ, μέχρι που πληροφορηθήκαμε το κακό που έγινε.

Parellis Discus 1720354517 3406903078039220885 354129433

Συγκλονίζει ο Παρέλλης για τον τραγικό θάνατο του προπονητή του | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy