“Αποθέωση” για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Κεφαλονιά: Ξεσήκωσε χιλιάδες κόσμου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας

Πρόκειται για μια ιστορική συναυλία για το νησί των Επτανήσων, καθώς ο τραγουδιστής πρώτη φορά εμφανίστηκε εκεί. Πάνω από περίπου 6.000 κόσμος κατέκλυσε το ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου “Ανδρέας Βεργωτής”

Το βράδυ της Κυριακής 10 Αυγούστου ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας «Diamond Tour» στην Κεφαλλονιά και συγκεκριμένα στο ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής».

Χιλιάδες κόσμου απ’ όλη την Κεφαλλονιά συμμετείχε στη συναυλία και είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει και να χορέψει με τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το live που πρόσφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός χαρακτηρίστηκε υπερθέαμα. Ήχος, φως, σκηνική παρουσία ήταν όλα απόλυτα συγχρονισμένα για να προσφέρουν στον θεατή ένα άριστο αποτέλεσμα.

MuteΦυσικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τα τραγούδια του και τη δυναμική του εμφάνιση στη σκηνή κατάφερε να «ξεσηκώσει» όλο το στάδιο, που δεν σταματούσε να τραγουδάει και να χορεύει.

Τη συναυλία άνοιξε λίγα λεπτά μετά τις 21:30 ο Sicario και περίπου μισή ώρα αργότερα ανέβηκε στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Quest της βραδιάς επίσης ήταν ο Rack, που ενθουσίασε το κοινό και έδωσε το δικό του στίγμα στο concept.

Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη και την αγάπη του, αφιερώνοντας στο τέλος μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια.

https://www.instagram.com/reel/C-hbb96ufyA

Instagram will load in the frontend.

Πηγή φωτό και βίντεο facebook/youtube kefalonitis + φωτό – βίντεο instagram ekefalonia.gr

“Αποθέωση” για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Κεφαλονιά: Ξεσήκωσε χιλιάδες κόσμου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας (parapolitika.gr)

© 2024 Created by Elephant Media Cy