Άρης Σοϊλέδης: Η έντονη αντίδραση on camera όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα


Στην Μύκονο βρίσκονται αρκετοί celebrities αυτή την περίοδο, όπως εξάλλου και κάθε χρόνο. Μεταξύ αυτών και ο πρώην παίκτης του Survivor Άρης Σοϊλέδης πρώην σύντροφο της Μαρίας Αντωνά η οποία φήμες θέλουν να έχει πλέον σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός ποδοσφαιστής απολαμβάνει στο νησί των ανέμων τις διακοπές του μαζί με τη νέα του σύντροφο, Μαριλίνα Κυπαρίσση. Η κάμερα του Mykonos Live TV, τον τσάκωσε να κάνει τις βραδινές του βόλτες και εκεί δέχθηκε από τον ρεπόρτερ διάφορες ερωτήσεις.

«Έχουμε γίνει μόνιμοι κάτοικοι στη Μύκονο. Η σύντροφός μου δουλεύει αυτή τη στιγμή» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια φάνηκε να τον ενόχλησε έντονα μια ερώτηση που δέχθηκε και αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο, αρνήθηκε να απαντήσει προσπερνώντας την κάμερα και στη συνέχεια τον ακούμε να βρίζει. «Τι μαλ…ς είσαι».

Πάντως Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας δνε έχουν επιβεβαίωσει ούτε και διαψεύσει για το εάν είναι μαζί και ερωτευμένοι, ωστόσο όπως ήταν λογικό ο πρώην σύντροφό της με τον οποίον μάλιστα θα παντρευόταν, ήρθε σε αμηχανία.

Άρης Σοϊλέδης: Η έντονη αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τον Λιάγκα | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy