Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση για τον Λευτέρη Πετρούνια – ”Είσαι η ιστορία του ελληνικού αθλητισμού”

Η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας για τον φίλο και κουμπάρο του Λευτέρη Πετρούνια μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Υπερήφανους μας έκανε για ακόμα μια φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, αφού κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, λαμβάνοντας 15.100 βαθμούς.

Ο Ολυμπιονίκης κέρδισε την τρίτη θέση, με τους Κινέζους Γιανγκ Λιου και Γινγκουάν Ζου να κατακτούν την πρώτη και τη δεύτερη αντίστοιχα και έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία της Ολυμπιάδας που κατακτά τρία μετάλλια στο άθλημα που αγωνίζεται.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να τον συγχαρεί μέσω των social media, ανάμεσα σε αυτούς και ο καλός του φίλος και κουμπάρος Χρήστος Μάστορας.

MuteΟ τραγουδιστής και frontman του γκρουπ Melisses σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του αθλητή, σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Λευτέρης Πετρούνιας τρεις φορές Ολυμπιονίκης Paris-Tokyo-Rio. Είσαι η ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, αδερφέ μου. Είμαι περήφανος φίλος σου 🙏🏻🙏🏻. Βασιλική μου, μια τεράστια αγκαλιά απ’ όλους μας».

Δείτε την ανάρτησή του:

Instagram will load in the frontend.

Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση για τον Λευτέρη Πετρούνια – ”Είσαι η ιστορία του ελληνικού αθλητισμού” (parapolitika.gr)

© 2024 Created by Elephant Media Cy