Star News
Offcanvas
Edit Template
Offcanvas
Edit Template

Cyprus Eating Awards 2024: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, που εδώ και δύο δεκαετίες επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τους καλύτερους της γαστρονομίας, απονεμήθηκαν γι’ ακόμα μια χρονιά. Την τελετή βράβευσης διοργάνωσε και φέτος το Check In Cyprus και παρουσίασε η Nespresso.

Το Check in Cyprus ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, κάθε χρόνο από το 2005 αναδεικνύει και επιβραβεύει τις προσπάθειες όσων δεν εφησυχάζουν και άοκνα παρέχουν υψηλή ποιότητα και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Η τελετή βράβευσης των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου για το 2024 πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2025, στο υπερπολυτελές Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.

Το Four-hands δείπνο πραγματοποιήθηκε με τη συνέργεια δύο διακεκριμένων σεφ, ενός διαπρεπούς Κύπριου και ενός κορυφαίου Ελλαδίτη. Ο Παναγιώτης Γιακαλής, βραβευμένος με 1 αστέρι Michelin και διάκριση Green Star (εστιατόριο Patio στο The Margi Boutique Hotel), και o Ηλίας Αριστοτέλους, βραβευμένος ως Σεφ της Χρονιάς 2021 στα Cyprus Eating Awards.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Κώστα Κουμή.

Παρουσιάστρια ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ o Νίκος Απέργης, έδωσε ρυθμό στη βραδιά ερμηνεύοντας επιτυχίες που όλοι αγαπάμε. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Νίκος Απέργης τραγούδησε στην παρουσιάστρια για τα γενέθλιά της σβήνοντας τούρτα επί σκηνής.

Τίμησε τον θεσμό με την παρουσία της η πρόεδρος της βουλής Αννίτα Δημητρίου, η οποία αναφέρθηκε πόσο σημαντικό είναι να επιβραβεύσουμε εκείνους τους ανθρώπους και τις προσπάθειες που προβάλλουν και ενισχύουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας.

Τόσο τα εστιατόρια όσο και οι αναγνώστες του Check In Cyprus, γι’ ακόμα μια χρονιά, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον και στηρίζοντας με την ψήφο τους τα αγαπημένα τους εστιατόρια. Συγκεκριμένα, καταμετρήθηκαν 89.873 ψήφοι, ένα νούμερο που δείχνει την έμπρακτη αγάπη του κόσμου για τα βραβεία.

Το μενού περιλάμβανε:

Καλωσόρισμα

Λευκός Αφρώδης Οίνος, Montelvini Prosecco

Nespresso Martini

Amuse-bouche Τριλογία

Παστέλι από χαρούπι με αναρή

Μπισκότο με παλουζέ θυμάρι και ανθό αλατιού

Τρούφα πατέ με γλυκό κυδώνι

Λευκός Αφρώδης Οίνος Καμπανίας, Champagne Jacquart Brut Mosaïque NV

Κολοκάσι

Τερίνα κολοκασιού με χαβιάρι και τσιπς ποσυρτή, με ζωμό από κοτόπουλο και δεντρολίβανο.

Λευκός ξηρός οίνος, Studio by Miraval 2023

Μπακαλιάρος

Φιλέτο μπακαλιάρου σε κρούστα κυπριακής ρίγανης, με αγκινάρα και αυγολέμονο αρωματισμένο με μάραθο.

Λευκός ξηρός οίνος, Ζαμπάρτας Πρωμάρα 2023

Sorbet

Παγωτό σορμπέ Mövenpick από λεμόνι και λάιμ.

Αρνί

Φιλέτο από αρνάκι γάλακτος, συνοδευόμενο από μιλφέιγ κυπριακής πατάτας, κουπέπι γεμιστό με τραχανά και χαλίτζι, και σάλτσα αρνιού με τσακιστή ελιά.

Ερυθρός ξηρός οίνος, Château Nico Lazaridi, ΠΓΕ ΔΡΑΜΑ, 2020

Επιδόρπιο

Baba au Commandaria με κρέμα namelaka από ταχίνι, γλυκό καρυδάκι και μάντολες.

NESPRESSO

Origin India

Τα πιάτα του δείπνου συνόδευσαν ιταλικά νερά, ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό S. Pellegrino και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Acqua Panna.

Η επιλογή των κρασιών έγινε από τη Μαρία Θ.Μασούρα DipWSET.

Συνεργάτης: Μαρία Χρίστου, Wine Business Developer της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Το μενού ετοιμάστηκε σε συνεργασία με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.

Με συμμετοχές από 87 εστιατόρια, τα βραβεία απονεμήθηκαν σε 16 κατηγορίες:

Νέα Άφιξη, Ψάρι, Μεσογειακή Κουζίνα, Ελληνική Κουζίνα, Διεθνής Κουζίνα, Ασιατική Κουζίνα, Fusion/Έθνικ Κουζίνα, Cocktail Wine Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price, Summer Venue, Grill Bar / Pub, Εστιατόριο Ξενοδοχείου/Resort – Luxury Dining, Εστιατόριο Ξενοδοχείου/Resort – Lifestyle Dining, Εστιατόριο Ξενοδοχείου/Resort – Outdoor Dining. Δόθηκε επίσης το Check In Special Award 2024 που φέτος βράβευσε ένα «κρυμμένο διαμάντι» της Κύπρου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, βραβεύθηκε το εστιατόριο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In ως «Το αγαπημένο των αναγνωστών» και ήταν ανεξάρτητο από κάθε κατηγοριοποίηση.

Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν για τα εξής: Γευστική απόδραση στην πόλη, Best Design 2024, Best Delivery 2024, Συνεισφορά στην Οινική Κουλτούρα, Best Concept – Concept Store, Best Concept – Αλκοόλ και Πούρα, Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς 2024, Sustainability, Σεφ της Χρονιάς και Διαχρονική Αξία.

Τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν είναι:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ NEA AΦΙΞΗ

COR GASTRONOMY, ΛΕΜΕΣΟΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤEΣ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ

HEAD CHEF: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Το βραβείο απένειμε ο κ. Κώστας Κουμής, Υφυπουργός Τουρισμού.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΑΡΙ

KARAS FISH TAVERN (Πρωταράς)

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ & ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑ

CHEF: ANDREJ SKEL

Το βραβείο απένειμαν οι Ανδρέας Δημητρόπουλος, Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και κ. Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΜΠΕΜΠΑ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΗΛΙΑ

EXECUTIVE CHEF: ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΗΛΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΚΑΣ

Το βραβείο απένειμαν οι Ανδρέας Δημητρόπουλος, Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και κ. Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

SENTIO, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΤEΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ,

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ

HEAD CHEF: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ

HEAD SOMMELIER: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το βραβείο απένειμαν οι Ανδρέας Δημητρόπουλος, Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και κ. Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός Ναυτηλίας.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

COLUMBIA STEAK HOUSE, Λεμεσός

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ:        COLUMBIA RESTAURANTS LTD

EXECUTIVE CHEF GROUP:   ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ

CHEF:        ΦΩΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΓΛΟΥ

SOMMELIER:   MARKO ROOSVE

RESTAURANT MANAGERS:   KATTRE KUTSAR, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ TEAM:      EDDY NASSAR, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΙΖΗΣ

Το βραβείο απένειμαν οι Γιάννης Στεφάνου, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol και κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, Υπουργός Εξωτερικών.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ FUSION/ΕΘΝΙΚ ΚΟΥΖΙΝΑ

TOCAYO, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: CESORO LTD

EXECUTIVE CHEFS: ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το βραβείο απένειμαν οι Γιάννης Στεφάνου, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol και κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, Υπουργός Εξωτερικών.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ COCKTAIL WINE BAR /RESTAURANT

CINÉMA, ΛΕΜΕΣΟΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΤΤΟΣ

HEAD CHEF: ΗΛΙΑΣ ΠΙΡΙΠΙΤΣΗΣ

CONSULT CHEF: JACK ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Το βραβείο απένειμαν οι Μέμνων Σωτηρέλλης και Νικόλας Ιωαννίδης, ραδιοφωνικοί παραγωγοί Ράδιο Πρώτο.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

ΑΓΙΟΣ ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ (Αρμενοχώρι, Λεμεσός)

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: Οικ. ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗ

CHEF: ΠΑΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ

Το βραβείο απένειμαν οι Χρύσω Λέφου, Παρουσιάστρια Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και Γιώτα Δαμιανού, Παρουσιάστρια Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και ραδιοφωνική παραγωγός ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΑΕΚ Κυθραίας) (Λευκωσία)

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ/ CHEF: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Το βραβείο απένειμαν οι Χρύσω Λέφου, τηλεμαγείρισσα και παρουσιάστρια της εκπομπής του Σίγμα «Χρυσωμαγειρέματα» και Γιώτα Δαμιανού, Παρουσιάστρια Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και ραδιοφωνική παραγωγός ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ.

NICE PRICE

STAVRIS KITCHEN, ΛΑΡΝΑΚΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΤHΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΕΛΛΟΥ

HEAD CHEF: ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το βραβείο απένειμαν οι Μαρία Λοίζου, PR and Hospitality Manager της Anco Catering Equipment, και ο Πέτρος Αθανασίου, Διευθυντής Ράδιο Πρώτο.

CHECK IN SPECIAL AWARD 2024 – ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

KIKA’S GARDEN HOMEMADE FOOD & PRODUCE (Καλλέπεια, Πάφος)

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΝΤΗΣ

CHEF: MARLE ΜΟΥΝΤΗΣ

Το βραβείο απένειμε η Θεώνη Παναγή, Αρχισυντάκτρια Check In Cyprus.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ SUMMER VENUE

RIVA BEACH HOUSE, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: Amaro Hospitality Group

CHEF: Paolo Nicoli

Το βραβείο απένειμαν οι Μέμνων Σωτηρέλλης και Νικόλας Ιωαννίδης, ραδιοφωνικοί παραγωγοί Ράδιο Πρώτο.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ GRILL BAR / PUB

FINDERS BAR & GRILL (Λευκωσία)

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: Αγαθοκλής & Ανδρέας Ανδρέου

CHEF: Ανδρέας Πέτρου

Το βραβείο απένειμε ο Ανδρέας Ανδρέου, Brand Manager KEO PLC.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ – LUXURY DINING

LA PETITE MAISON (LPM) | Parklane Resort & Spa LIMASSOL

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΙΛΟΥ: MHV MEDITERRANEAN HOSPITALITY VENTURE LIMITED

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: PARKLANE HOTELS LIMITED

GENERAL MANAGER: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

EXECUTIVE CHEF ΞΕΝΟΔΟΧΕIΟΥ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ

HEAD CHEF: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

HEAD SOMMELIER: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: FODIE CAMARA

Το βραβείο απένειμε η Ιωάννα Μαρία Ηλιάδη, Managing Director της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης ΛΤΔ.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ & RESORT – LIFESTYLE DINING

BEEFBAR | Amara Hotel, ΛΕΜΕΣΌΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: STADEMOS HOTELS LTD

GENERAL MANAGER: LUCIANO SOZZO

EXECUTIVE CHEF ΞΕΝΟΔΟΧΕIΟΥ: ORESTE MANCINI

HEAD CHEF: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΚΟΣ

PASTRY CHEF: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΚΑΜΠΕΤΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Το βραβείο απένειμαν οι Δρ. Στέλλα Μουρουζίδου, Manager Segments, Propositions & Pronomia Loyalty Program της Τράπεζας Κύπρου και ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, Υπουργός Εσωτερικών.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ – OUTDOOR DINING

M FUSION | FOUR SEASONS HOTEL, ΛΕΜΕΣΌΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: Χρήστος Μουσκής

GROUP EXECUTIVE CHEF: Πανίκος Χατζηττοφή

EXECUTIVE CHEF ΞΕΝΟΔΟΧΕIΟΥ: Παναγιώτης Χαραλάμπους

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Κώστας Νικολάου

HEAD CHEF: Σταύρος Κακοφεγγίτης

PASTRY CHEF: Δημήτρης Χατζηγιάννης

SOMMELIER: Arturs Huramsins

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: Μαρία Κανταΐδη

Το βραβείο απένειμαν οι Δρ. Στέλλα Μουρουζίδου, Manager Segments, Propositions & Pronomia Loyalty Program της Τράπεζας Κύπρου και ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, Υπουργός Εσωτερικών.

ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ CHECK IN

Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗΛΙΤΣΑΣ, ΚΑΜΠΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ / CHEF: ΜΗΛΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΣΕΜΗ

Το βραβείο απένειμε η Θεώνη Παναγή, Αρχισυντάκτρια Check In Cyprus.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΤHΣ: ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ

CHEF: ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ

Το βραβείο απένειμε η Θεώνη Παναγή, Αρχισυντάκτρια Check In Cyprus.

BEST DESIGN 2024

ROE & BONE, ΛΕΜΕΣΟΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: SOLEIL HOSPITALITY

HEAD CHEF: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΖΙΠΑΣ

HEAD SOMMELIER: AUGASTE KRASAUSKAITE

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το βραβείο απένειμε ο Χρήστος Μιχάλαρος, Παρουσιαστής-Δημοσιογράφος Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

BEST DELIVERY 2024

BAO PAU, ΛΕΜΕΣΌ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ:     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΛΕΚΚΟΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

CHEF:   ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΛΕΚΚΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ TEAM: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Το βραβείο απένειμε ο Άγγελος Ιακωβίδης, Επικεφαλής τμήματος Marketing και Επικοινωνίας του Intercollege.

ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

VINO HOSPITALITY GROUP

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: Κώστας Κωνσταντίνου, Ανδρέας Κυπριανού και Ανδρέας Γεωργίου

GROUP EXECUTIVE CHEF: Τριαντάφυλλος Σουλιώτης

Το βραβείο απένειμε η Αλεξία Αντωνιάδη, Nespresso Operations Manager.

BEST CONCEPT

  • CONCEPT STORE

ISTORJA CONCEPT STORE, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: Amaro Hospitality Group

CHEF:        PANKAJ NAGPAL

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ

  • ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΠΟΥΡΑ

PRIME STEAKHOUSE |City of Dreams Mediterranean (Λεμεσός)

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: CITY OF DREAMS MEDITERRANEAN

HEAD CHEF: OLIVIER BELLIARD

CHEF: KARL-IOANNIS POLITIS

HEAD SOMMELIER: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τα βραβεία απένειμε ο Χρήστος Μιχάλαρος, Παρουσιαστής-Δημοσιογράφος Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2024

ΠΟΣΥΡΤΗ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ

Το βραβείο παραλαμβάνει ο Προέδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ, Μάριος Κυριακίδης.

Παραγωγοί προϊόντος:

Αλλαντικά Δυμών

Αλλαντικά Καυκαλιά

Παραδοσιακά Αλλαντικά Πελεντρίου

Αλλαντικά του Δασκάλου

Αλλαντικά Πιτσιλιάς Γεωργίου

Αλλαντικά Διοσμάτι

Το βραβείο απένειμαν οι Μάριος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος Χαραλαμπίδης Κρίστης και Μαρία Παναγιώτου, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

SUSTAINABILITY

SPRING OF LIFE FOREVER (Αμαργέτη, Πάφος)

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το βραβείο απένειμαν οι Αλέξανδρος Γαβριηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Dynamec Sustainable Packaging Experts και Βασιλική Κασσιανίδου, Υπουργός Πολιτισμού.

ΣΕΦ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Το βραβείο απένειμε ο σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 2024

Βραβεύτηκαν 11 διαχρονικά εστιατόρια της Κύπρου, από όλες τις επαρχίες, που μετρούν πάνω από μισό αιώνα ζωής.

  1. ΖΑΝΕΤΤΟΣ Ταβέρνα – 1938- 86 χρόνια
  2. HARRICANE Ζαχαροπλαστείο – 1942 – 82 χρόνια
  3. ΜΑΤΘΑΙΟΣ Μαγειρείο – 1967- 57 χρόνια
  4. GARDENS DAY & NIGHT – 1971 – 53 χρόνια
  5. ΝΕΟΝ ΦΑΛΗΡΟ – 1660 – 64 χρόνια
  6. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ PETIT PARIS – 1964 – 60 χρόνια
  7. ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ – 1945 – 79 χρόνια
  8. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΗΛΙΤΖΙΗΣ – 1930 -1974 στο χωρίο Λύση – 44 χρόνια & 1984 στη Λάρνακα – 40 χρόνια
  9. ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – 1950 – 74 χρόνια
  10. ΤΑΒΕΡΝΑ «Ο ΧΟΝΤΡΟΣ» – 1953 – 71 χρόνια
  11. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ – 1948 – 76 χρόνια

Τα βραβεία απένειμε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

CYPRUS EATING AWARDS 2024 ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η NESPRESSO

Μέγα Χορηγός Τράπεζα Κύπρου.

Στρατηγικός Συνεργάτης Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Χορηγός φιλοξενίας: Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol του Ομίλου Mediterranean Hospitality Venture.

Διοργανώνει το Check In Cyprus.

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Χορηγοί: Φυσικό Μεταλλικό Νερό Acqua Panna, Ανθρακούχο Νερό San Pellegrino, Οινοποιία Ζαμπάρτας, Studio by Miraval και Νίκο Λαζαρίδη, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, Προσέκκο Μοντελβίνι, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα Mαγειρικής και Zαχαροπλαστικής του INTERCOLLEGE, Dynamec, Packaging Experts, Anco Catering Equipment, ECOMMBX, Splendid Events.

Χορηγός πρώτων υλών: Blue Island, Amaxulus.

Οδηγεί με ασφάλεια ο Όμιλος Πηλακούτα.

Ευχαριστούμε:

Τον σεφ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΚΑΛΗ για τη συνδημιουργία και πραγματοποίηση του μενού, καθώς και τους βοηθούς του.

Τον σεφ ΗΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ για τη συνδημιουργία και πραγματοποίηση του μενού, καθώς και τη διεύθυνση και προσωπικό του εστιατορίου Pralina Experience για τη συνεργασία.

Τη Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου PARKLANE, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol για την άψογη συνεργασία.

Την ομάδα του Τμήματος Επισιτιστικών Τεχνών του INTERCOLLEGE, για την πολύτιμη συμβολή τους.

Την εταιρεία ΒΑΣΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΤΔ για τη διάθεση των προϊόντων της: τον καφέ Nespresso, το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό S. Pellegrino, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό από τους λόφους της Τοσκάνης Acqua Panna, τα κρασιά από τα οινοποιεία Ζαμπάρτας, Château Miraval και Nico Lazaridi, Champagne Jacquart, Montelvini Prosecco και τα ελβετικά παγωτά Mövenpick.

Την εταιρεία AMAXULUS για τη διάθεση των προϊόντων της.

Τις ψαραγορές BLUE ISLAND για τη διάθεση των προϊόντων τους.

Την εταιρεία SCAFFOLDING SOLUTIONS για τη διάθεση των υπηρεσιών της.

Τη σχεδιάστρια ΕΦΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ – Εφi Couture για την παραχώρηση δημιουργιών της.

Την ESCLUSO JEWELRY ΒOUTIQUE by Elena Andreou για την παραχώρηση των κοσμημάτων της.

Το κατάστημα GOLD BOUTIQUE, για την παραχώρηση ενδυμάτων.

Τον hair stylist ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΓΚΑ, για την επιμέλεια του hair styling των συντελεστών.

Τον ΜΙΧΑΛΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ, CEO του MΑΚΕ UP DESIGNORY STUDIO CYPRUS, για την επιμέλεια του μακιγιάζ των συντελεστών.

Την εταιρεία SPLENDID STUDIO DESIGN για την επιμέλεια της διακόσμησης.

Το εμπνευσμένο μενού δημιουργήθηκε με τα αγαπημένα μας γαλακτοκομικά προϊόντα ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

Cyprus Eating Awards 2024: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς | Check In Cyprus

© 2024 Created by Elephant Media Cy

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Privacy Policy

What information do we collect?

We collect information from you when you register on our site or place an order. When ordering or registering on our site, as appropriate, you may be asked to enter your: name, e-mail address or mailing address.

What do we use your information for?

Any of the information we collect from you may be used in one of the following ways: To personalize your experience (your information helps us to better respond to your individual needs) To improve our website (we continually strive to improve our website offerings based on the information and feedback we receive from you) To improve customer service (your information helps us to more effectively respond to your customer service requests and support needs) To process transactions Your information, whether public or private, will not be sold, exchanged, transferred, or given to any other company for any reason whatsoever, without your consent, other than for the express purpose of delivering the purchased product or service requested. To administer a contest, promotion, survey or other site feature To send periodic emails The email address you provide for order processing, will only be used to send you information and updates pertaining to your order.

How do we protect your information?

We implement a variety of security measures to maintain the safety of your personal information when you place an order or enter, submit, or access your personal information. We offer the use of a secure server. All supplied sensitive/credit information is transmitted via Secure Socket Layer (SSL) technology and then encrypted into our Payment gateway providers database only to be accessible by those authorized with special access rights to such systems, and are required to?keep the information confidential. After a transaction, your private information (credit cards, social security numbers, financials, etc.) will not be kept on file for more than 60 days.

Do we use cookies?

Yes (Cookies are small files that a site or its service provider transfers to your computers hard drive through your Web browser (if you allow) that enables the sites or service providers systems to recognize your browser and capture and remember certain information We use cookies to help us remember and process the items in your shopping cart, understand and save your preferences for future visits, keep track of advertisements and compile aggregate data about site traffic and site interaction so that we can offer better site experiences and tools in the future. We may contract with third-party service providers to assist us in better understanding our site visitors. These service providers are not permitted to use the information collected on our behalf except to help us conduct and improve our business. If you prefer, you can choose to have your computer warn you each time a cookie is being sent, or you can choose to turn off all cookies via your browser settings. Like most websites, if you turn your cookies off, some of our services may not function properly. However, you can still place orders by contacting customer service. Google Analytics We use Google Analytics on our sites for anonymous reporting of site usage and for advertising on the site. If you would like to opt-out of Google Analytics monitoring your behaviour on our sites please use this link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)

Do we disclose any information to outside parties?

We do not sell, trade, or otherwise transfer to outside parties your personally identifiable information. This does not include trusted third parties who assist us in operating our website, conducting our business, or servicing you, so long as those parties agree to keep this information confidential. We may also release your information when we believe release is appropriate to comply with the law, enforce our site policies, or protect ours or others rights, property, or safety. However, non-personally identifiable visitor information may be provided to other parties for marketing, advertising, or other uses.

Registration

The minimum information we need to register you is your name, email address and a password. We will ask you more questions for different services, including sales promotions. Unless we say otherwise, you have to answer all the registration questions. We may also ask some other, voluntary questions during registration for certain services (for example, professional networks) so we can gain a clearer understanding of who you are. This also allows us to personalise services for you. To assist us in our marketing, in addition to the data that you provide to us if you register, we may also obtain data from trusted third parties to help us understand what you might be interested in. This ‘profiling’ information is produced from a variety of sources, including publicly available data (such as the electoral roll) or from sources such as surveys and polls where you have given your permission for your data to be shared. You can choose not to have such data shared with the Guardian from these sources by logging into your account and changing the settings in the privacy section. After you have registered, and with your permission, we may send you emails we think may interest you. Newsletters may be personalised based on what you have been reading on theguardian.com. At any time you can decide not to receive these emails and will be able to ‘unsubscribe’. Logging in using social networking credentials If you log-in to our sites using a Facebook log-in, you are granting permission to Facebook to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth and location which will then be used to form a Guardian identity. You can also use your picture from Facebook as part of your profile. This will also allow us and Facebook to share your, networks, user ID and any other information you choose to share according to your Facebook account settings. If you remove the Guardian app from your Facebook settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a Google log-in, you grant permission to Google to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth, sex and location which we will then use to form a Guardian identity. You may use your picture from Google as part of your profile. This also allows us to share your networks, user ID and any other information you choose to share according to your Google account settings. If you remove the Guardian from your Google settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a twitter log-in, we receive your avatar (the small picture that appears next to your tweets) and twitter username.

Children’s Online Privacy Protection Act Compliance

We are in compliance with the requirements of COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), we do not collect any information from anyone under 13 years of age. Our website, products and services are all directed to people who are at least 13 years old or older.

Updating your personal information

We offer a ‘My details’ page (also known as Dashboard), where you can update your personal information at any time, and change your marketing preferences. You can get to this page from most pages on the site – simply click on the ‘My details’ link at the top of the screen when you are signed in.

Online Privacy Policy Only

This online privacy policy applies only to information collected through our website and not to information collected offline.

Your Consent

By using our site, you consent to our privacy policy.

Changes to our Privacy Policy

If we decide to change our privacy policy, we will post those changes on this page.
Save settings
Cookies settings