Diddy: O άγριος τσακωμός του με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον – ”Δεν σέβεσαι κανέναν”, ούρλιαζε ο ηθοποιός

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ούρλιαξε στον ράπερ Diddy ύστερα από ένα ολονύχτιο πάρτι το 2003, σύμφωνα με νέες πληροφορίες

Με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον φέρεται να είχε τσακωθεί άσχημα ο Diddy ύστερα από ένα πάρτι το 2003. 

Υπενθυμίζεται ότι «μεγιστάνας» της χιπ χοπ, επί του παρόντος, κρατείται στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν και περιμένει να δικαστεί για μία σειρά από κατηγορίες για επιθέσεις, μαστροπεία και σεξουαλικά εγκλήματα.

Όπως αποκάλυψε πηγή στο Us Weekly, ο 69χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε διαπληκτιστεί άγρια με τον ράπερ, με τον ίδιο να ουρλιάζει: «Δεν σέβεσαι κανέναν».

Δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο τσακώνονταν οι άνδρες, ωστόσο δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο καβγάς σχετίζεται με τις τρέχουσες ποινικές κατηγορίες του μουσικού.

https://8892188f35e0ef796a91c943656bf5e5.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html
Πίσω στο τώρα, γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί φερόμενα θύματα του Diddy, είπε ότι ο «κατάλογος» των συνεργών του Ντίντι περιλαμβάνει «ισχυρά στελέχη ξενοδοχείων και φαρμακοβιομηχανιών». Την Τρίτη, άλλα 120 θύματα τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση σε διάστημα 25 ετών, με πολλά ανήλικα θύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός 9χρονου.

Οι ισχυρισμοί έγιναν από τον δικηγόρο του Τέξας, Tony Buzbee, ο οποίος ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί 120 νέα θύματα που πιστεύει ότι έχουν νόμιμες υποθέσεις εναντίον του ράπερ που έγινε μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης.

Από τα 120 νέα θύματα, τα 25 ήταν ανήλικα, όταν η φερόμενη κακοποίηση συνέβη από το 1991 μέχρι σήμερα, όπως αποκάλυψε ο Buzbee. Τα νεότερα θύματα ήταν 9, 14, 15 ετών όταν υπέστησαν κακοποίηση, ανακοίνωσε ο δικηγόρος σε συνέντευξη Τύπου στο Χιούστον την Τρίτη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τότε που οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν μια ομοσπονδιακή κατηγορία εναντίον του Diddy και τον συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα, χιλιάδες τηλεφωνήματα με νέες κατηγορίες έχουν κατακλύσει το δικηγορικό γραφείο του Buzbee.

Diddy: O άγριος τσακωμός του με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον – ”Δεν σέβεσαι κανέναν”, ούρλιαζε ο ηθοποιός (parapolitika.gr)

© 2024 Created by Elephant Media Cy