Star News

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Της έκανε δώρο το ταξίδι – Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη από την πρώτη απόδραση στο εξωτερικό μετά τη γέννα

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως δεν αισθανόταν καθόλου καλά κι αυτό γιατί η επιθυμία της να φύγει από την Αθήνα αλλά και την Θεσσαλονίκη και να ζήσει λίγες στιγμές ηρεμίας με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μπέμπη της, ήταν πολύ μεγάλη και στο μυαλό της φαινόταν σχεδόν ακατόρθωτη με όλες τις υποχρεώσεις που έπρεπε να φέρει εις πέρας.

Παρόλα αυτά, την Τρίτη 11/4 εξήγησε πως ο καλός της έκλεισε εισιτήρια για την οικογένειά τους σε έναν αναπάντεχο προορισμό, στο Κάιρο, και έτσι η ίδια ετοίμασε βαλίτσες όσο πιο γρήγορα μπορούσε και το βράδυ της ίδιας ημέρας πέταξαν όλοι μαζί.

Οι πρώτες αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη από το Κάιρο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δημοσίευσε μάλιστα και τις πρώτες αναρτήσεις από την διαδρομή αλλά και την άφιξή τους, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ο “νουνίτο”, ωστόσο εικάζουμε πως είναι στο πλευρό τους, μιας που η influencer ανέφερε πως επιθυμούσε να κάνουν διακοπές όλοι μαζί, ενώ τον παίρνει παντού μαζί της.

Θήλαζε σε νυχάδικο

Μια τελείως καινούργια καθημερινότητα βιώνει τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Τούνη, μιας και πλέον είναι μανούλα και απόλυτη προτεραιότητά της είναι ο μονάκριβος γιος της, το ίδιο φυσικά του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η όμορφη επιχειρηματίας στην αρχή περιόρισε αρκετά τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις υποχρεώσεις της, ωστόσο πλέον δεν έχει την άνεση να το κάνει αυτό και για αυτόν τον λόγο λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι της.

Όμως, πάντα έχει μαζί το μωρό της και έχει αποδείξει σε τεράστιο βαθμό πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία κι πως ακόμα και μαμά να είσαι, αν θες μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Έτσι λοιπόν, μας έχει δείξει να τον παίρνει μαζί της από το γυμναστήριο μέχρι και την δουλειά της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/4, η Ιωάννα θέλησε να κάνει τα μποτέ της, για αυτόν τον λόγο πήρε τον μικρό μαζί και πήγαν να βάψουν νύχια! Μάλιστα, δημοσίευσε κι ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου θηλάζει τον γιο της.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy