Ελπίδα Ιακωβίδου:«Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε άτομα που κρύβονται, νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει»

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του καλοκαιριού ήταν η Eλπίδα Ιακωβίδου, η παρουσιάστρια εδώ και έξι χρόνια της καθημερινής εκπομπής «Όμορφη Μέρα» στο ΡΙΚ, αφού η είδηση της σχέσης της με τον γνωστό ισχυρό άνδρα της ελληνικής τηλεόρασης, Τζώνη Καλημέρη, καταξιωμένο στέλεχος με τεράστια εμπειρία σε επιτελικές θέσεις των μεγαλύτερων ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών, απασχόλησε επί μακρόν ιστοσελίδες, περιοδικά και εκπομπές, σε Ελλάδα και Κύπρο.


Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και την επάνοδο στις οθόνες μας της εκπομπής της «Όμορφη Μέρα», που κάνει πρεμιέρα αύριο Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, 09:30 το πρωί, η παρουσιάστρια έκανα μια εντυπωσιακή στουντιακή φωτογράφηση και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.


Όπως το Like.com είναι σε θέση να γνωρίζει, η Ελπίδα Ιακωβίδου στη συνέντευξή της στο Down Town, που θα φιλοξενηθεί στην επόμενη έκδοση του περιοδικού, δηλαδή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ομολογεί ότι, παρόλο που συνειδητά επέλεγε να κρατά πάντα μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή και παρόλο που γι’ αυτήν ήταν πρωτόγνωρο να «μοιράζεται» με τόσο κόσμο αυτό το κομμάτι της ζωής της, εντούτοις θεωρεί ότι «ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων». Και φροντίζει να διευκρινίσει πως: «Ούτε και συνέτρεχε ο οποιοσδήποτε λόγος για να επιδιώξουμε κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει».


Στην αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε το Down Town, η Ελπίδα Ιακωβίδου μιλά πρώτη φορά εκτενώς για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η γνωριμία τους, την αντιμετώπιση που επεφύλαξε σ’ αυτήν η οικογένεια και το στενό της περιβάλλον, τον παράγοντα απόσταση ένεκα των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, του ενός στην Αθήνα και του άλλου στην Λευκωσία.

Elpida Iakovidou 2

Το τεύχος του περιοδικού Down Town, με τη συνέντευξη της Ελπίδας Ιακωβίδου, θα κυκλοφορήσει την επόμενη Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου.

Elpida Iakovidou 4


Η εκπομπή «Όμορφη Μέρα», επιστρέφει για 7η χρόνια στο ΡΙΚ, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 09:30 το πρωί.

Ελπίδα Ιακωβίδου: Η συνέντευξή της στο Down Town, που θα συζητηθεί! | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy