Star News

“Έσκασε” εγκυμοσύνη “φωτιά” στην showbiz – Πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ένας πασίγνωστος ηθοποιός της ξένης showbiz, μιας και η σύντροφός του περιμένει να φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ενώ πατέρας για 6η φορά έγινε κι ένας πολύ γνωστός σχεδιαστής!

Στην αρχή κυκλοφορούσαν οι φήμες που τους ήθελαν να δημιουργούν την δική τους οικογένεια και λίγο καιρό μετά, μια πηγή του ζευγαριού επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός αυτό γεγονός, μιλώντας στην Mirror: «Είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια. Το είπαν πρόσφατα στις οικογένειες και τους φίλους τους. Είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή».

Μάλιστα, και ο ίδιος ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές ώρες μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, η οποία έχει φουσκωμένη κοιλίτσα, επιβεβαιώνοντας λοιπόν έτσι και εκείνος ότι πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς!

Το ζευγάρι είναι μαζί 2012 και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Kill Your Darlings”. Ο λόγος λοιπόν για τον γνωστό σε όλους μας Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ και την σύντροφό του, Έριν Νταρκ!

Πατέρας για πρώτη φορά ο Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ

Λίγα λόγια για την ζωή του

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι Άγγλος ηθοποιός, κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Χάρι Πότερ στην ομώνυμη σειρά ταινιών.

Ο Ράντκλιφ έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο σε ηλικία δέκα ετών στην τηλεταινία του καναλιού BBC One David Copperfield το 1999. Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία The Tailor of Panama. Σε ηλικία 11 ετών κέρδισε το ρόλο του Χάρι Πότερ στην πρώτη ταινία Χάρι Πότερ και πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών για δέκα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της όγδοης και τελευταίας ταινίας τον Ιούλιο του 2011.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το θέατρο το 2007, πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο Equus και στην αναβίωση του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ How to Succeed in Business Without Really Trying το 2011. Επιπλέον, έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2007, December Boys και στην ταινία τρόμου The Woman in Black το 2012, η οποία αποτέλεσε την πρώτη ενασχόληση του Ράντκλιφ μετά το τέλος της σειράς Χάρι Πότερ.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy