Eurovision 2024: Η Σάττι στις πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό: «Ένιωθα αγχωμένη…»

Eurovision 2024: Φανερά ικανοποιημένη εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι στη Συνέντευξη Τύπου που παραδοσιακά δίνουν οι εκπρόσωποι όλων των χωρών μετά τις μεγάλες βραδιές των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού. 

Απόψε, στον β’ ημιτελικό, η Μαρίνα με τους χορευτές της κατάφερε να ξεσηκώσει το Malmö Arena και να χαρίσει στο κοινό μία μοναδική σκηνική εμφάνιση, πολύ δυναμική και πολύ ρυθμική, παρ’ όλο που η ίδια ταλαιπωρείται από χθες (9/5) από μία φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό.

aa99f58d-d6ad-40ec-8497-ffd0792571dc.jpg
Στο press room για τη συνέντευξη Τύπου.

Έκανε όμως τα πάντα στην άκρη, ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό act γεμάτο αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Στην press conferance που έδωσε στους δημοσιογράφους, και η οποία ξεκίνησε με την Ελληνίδα εκπρόσωπο, η Μαρίνα ήταν συνεχώς χαμογελαστή και μεταξύ άλλων μίλησε για τα συναισθήματα που νιώθει μετά την εμφάνισή της επί σκηνής.

«Αυτό είναι αρκετά αγχωτικό. Για την ακρίβεια, αυτό που κάνω τώρα είναι πολύ πιο αγχωτικό απ’ ό,τι στη σκηνή» είπε όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της επί σκηνής και συνέχισε με χιούμορ: «Νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο. Ένιωθα αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη για ό,τι επρόκειτο να συμβεί. Στα παρασκήνια, συνεχώς χορεύαμε σαν τρελοί! Δεν είχαμε και πολλή ώρα για να αγχωθούμε. Μόνο αυτές οι στιγμές πάνω στη σκηνή.

43b58bfd-534e-4e67-a9a4-a5ad0a31b695.jpg
Οι δημοσιογράφοι περίμεναν υπομονετικά να ξεκινήσει η press conferance, λίγο μετά το τέλος του β’ ημιτελικού.

Η Μαρίνα Σάττι επίσης ρωτήθηκε για τις γειτονικές χώρες στην Ελλάδα και εκείνη απάντησε: «Αγαπάμε την Τουρκία… Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είχα έναν δάσκαλο μουσικής που με μάθαινε παραδοσιακούς ήχους της Μεσογείου. Ακούγαμε τραγούδια από την Τουρκία, από την Ελλάδα, από το Ιράν, από το Αζερμπαϊτζάν. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί έχουν τόσα κοινά στοιχεία. Και προσπαθούσα να καταλάβω και τις διαφορές τους. Και τότε εκείνος μου είπε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ότι η ηλικία της κουλτούρας και της παράδοσης αυτών των περιοχών είναι πολύ πιο μεγάλη από την ηλικία των συνόρων των χωρών αυτών.

060c3269-2f2b-4ca8-b696-680111e9b02d.jpg

Έτσι μοιραζόμαστε σίγουρα τόσα πολλά μεταξύ μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο. Στη γλώσσα μας και να μοιραζόμαστε την κουλτούρα μας και τους χορούς μας και είναι υπέροχο που η Ευρώπη χορεύει και τραγουδάει μαζί μας».

33b5f754-3c12-4169-9a1e-e84f0d8711a2.jpg

Η Μαρίνα ρωτήθηκε επίσης και για το τουριστικό θέμα του βίντεο κλιπ της και εκείνη απάντησε: «Δεν έχει τουριστικό θέμα το τραγούδι αλλά το βίντεο κλιπ.

Είναι ένα κεφάτο βίντεο στο οποίο βασικά δείχναμε όλα τα στερεότυπα όσων γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος για την Ελλάδα όπως είναι η αρχαιότητα, τα αγάλματα, τη φέτα, την ελληνική χωριάτικη σαλάτα, αλλά όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω ότι έχουμε πολλά περισσότερα να δείξουμε και να μοιραστούμε και νομίζω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να βρισκόμαστε εδώ και να μοιραζόμαστε το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε και να είμαστε μέρος του παιχνιδιού!».

www.gossip-tv.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy