Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Μαζί στην Ιταλία

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη.

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρξε έντονη φημολογία πως η παρουσιάστρια είχε έρθει κοντά με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, ωστόσο εκείνη μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ το είχε διαψεύσει.

Η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τον άνδρα με τον οποίο πιθανολογείται πως είναι ζευγάρι.

Ο άνδρας που φέρεται να έκλεψε την καρδιά της Φαίης Σκορδά δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό αρχιτέκτονα, Αλέξανδρο Αθανασιάδη. 

Μάλιστα, στο insta-story της η δημοσιογράφος αναφέρει ότι οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ανκόνα.

«Επειδή λυσσάξατε… χιλιάδες μηνύματα και η απορία μία… Τα δικά μου λοιπόν πουλάκια που μου φέρνουν νέα (φρέσκα και συγκλονιστικά) μου είπαν ότι το νέο ειδύλλιο που θα ταράξει τα νερά της showbiz είναι από της Φαίης Σκορδά με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Φρέσκια σχέση που θα συζητηθεί. Στο πλοίο που ήρθε από την Ανκόνα οι συνεπιβάτες πάντως μου είπαν ότι το ζευγάρι είναι full in love!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο insta-story της η Τζώρτζια Συρίχα. 

Skorda

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Μαζί στην Ιταλία | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy