Φειδίας Παναγιώτου: Ο έρωτας, ο τσακωμός με τη σύντροφό του και η επιθυμία για οικογένεια

Ο Φειδίας Παναγιώτου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή, αφού τον τελευταίο καιρό είναι σε σχέση με τη γνωστή Κύπρια TikToker, Στυλιάνα Αβερκίου η οποία μετρά πάνω από 60,000 followers στη δημοφιλή πλατφόρμα. 

Οι δυο τους συχνά ανέβάζουν κοινά στιγμιότυπα στα social media και δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Στα βίντεο που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, βλέπουμε τόσο εξορμήσεις που κάνουν αλλά και ταξίδια όπως και μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η σχέση τους έγινε γνωστή αρχές Αυγούστου με τον Κύπριο Ευρωβουλευτή να δηλώνει λίγο αργόρτερα ότι επιθυμεί να κάνει οικογένεια μέσα στα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα βρέθηκε καλεσμένος στο Netcast Zone, παραδέχτηκε on camera πως είναι ερωτευμένος και πως θα ήθελε μέσα στα επόμενα χρόνια να γίνει μπαμπάς. «Είμαι έτοιμος και εγώ να κάνω οικογένεια. Είμαι ερωτευμένος απ΄τα αλήθεια, θα κάνω και 2-3 -4 παιδιά μέσα στα επόμενα χρόνια». 

Φυσικά υπάρχουν και οι στιγμές που ως ζευγάρι θα τσακωθούν, ωστόσο είδαμε ότι πρόσφατα αυτό έγινε δημόσια, όταν πραγματοποίησαν ένα live κατά την διάρκεια του οποίου δεν δίστασαν να λογομαχήσουν και το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Αφορμή για τον έντονο διάλογό τους στάθηκε η δημόσια προτροπή της νεαρής content creator στον Ευρωβουλευτή να κάνει μπάνιο. Έπειτα, ο Φειδίας εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το ότι όταν λέει στην αγαπημένη του πως την αγαπά, εκείνη νευριάζει επειδή του λέει πως το λέει σε όλους.

Η Στυλιάνα Αβερκίου η οποία έκλεψε την καρδιά του νεαρού Ευρωβουλευτή είναι αρκετά ενεργή και στο Instagram, όπου μετρά πάνω από 20 χιλιάδες followers και εκεί μοιράζεται όμορφα βίντεο και εικόνες από διάφορα ταξίδια της και όχι μόνο.

Instagram will load in the frontend.
Instagram will load in the frontend.
Instagram will load in the frontend.
Instagram will load in the frontend.
Instagram will load in the frontend.

Φειδίας Παναγιώτου: Ο έρωτας με τη σύντροφό του | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy