Star News

«Φέτος θα το πάρει ο…» – Αυτός είναι ο νικητής του Survivor All Star σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά ρωτήθηκε για το Survivor All Star μετά τα όσα έχουν σημειωθεί στο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα με τον Πρίαμο και την Ελευθερίου. Η κάθε απάντηση του λοιπόν ήταν “μαχαιριά” για τους παίκτες αλλά και γενικά για το ριάλιτι.

Από την αρχή έλεγε πως σε νούμερα τηλεθέασης δεν πρόκειται να πάει τόσο καλά όσο εκείνο που συμμετείχε, κάτι που λέει μέχρι και σήμερα.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star

«Το Survivor έχει κάνει πολύ κακό στις ανθρώπινες σχέσεις, αυτά τα 5 χιλιάρικα που έδωσαν θα τα πληρώσουν… Εγώ θα έπρεπε το 2021 να κάνω μηνύσεις» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το παιχνίδι αυτό είναι ό,τι χειρότερο, οι χαρακτήρες είναι όλοι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον. Ευτυχώς που δεν έχω πάει. Δώστε το στον Ηλία Μπόγδανο να τελειώνουμε, ο Ηλίας θα το πάρει. Ασχολείστε με ένα Survivor του 14%, με ένα πράγμα που έχει ξενερώσει τον κόσμο».

Η απάντηση για την αποχώρηση του Σχίζα

Το πρωί της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής στις οποίες αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του J2US, τον νικητή που θέλει να δει στο show του ALPHA, ενώ δεν γινόταν να μην πει την άποψη του και για το survivor all star και την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα – δείτε εδώ τον άνθρωπο που μίλησε πρώτα μετά την αποχώρηση του.

Ακόμη, μόλις άκουσε την ερώτηση της δημοσιογράφου για το φετινό survivor ξεκίνησε να λέει την άποψη του σχετικά με τα ονόματα που υπάρχουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Κάθε Σάββατο με το J2US είναι σαν να είμαστε στη Eurovision. Tα Αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά για αυτό δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision. Ποτέ μη λες ποτέ» είπε.

«Θα ήθελα να δω τον Άρη να είμαστε μαζί ημιτελικό και τελικό. Εγώ το πάρω δεν το πάρω δεν με νοιάζει» είπε για το J2US.

«Ποιο Survivor; Τα έχει χάσει, δεν υπάρχει all star, λείπουνε πολλοί από μέσα, τα έχουμε ξαναπεί, έχουμε γίνει πια γραφικοί,για αυτό και ο κόσμος δεν έχει ταυτιστεί με κάποιον. Ένα μεγάλο φαβορί που ήταν μέσα, ο Στάθης, έφυγε κι αυτός, κακώς έφυγε για μένα, έπρεπε να μείνει γιατί ξέρει ποια είναι η κοπέλα του. Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη μέση» ανέφερε.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy