Φεύγει από την Βαρκελώνη μαζί με τα παιδιά της η Σακίρα – Την ανάγκασε ο πατέρας του Πικέ με μια κίνηση

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Είναι πλέον επίσημο πως η Σακίρα αφήνει την Βαρκελώνη και μετακομίζει στο Μαϊάμι με τα παιδιά της, κάτι που έκανε γνωστό πριν λίγες μέρες, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από τον έρωτα.

Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σακίρα.

Ο πραγματικός λόγος που φεύγει από την Βαρκελώνη η Σακίρα

Όπως, σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα ενημέρωσης, η Σακίρα έφυγε από την Ισπανία μετά την έξωση που της έγινε από τον πατέρα του Πικέ. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έλαβε μια επιστολή που της έλεγε να εγκαταλείψει το σπίτι όπου διέμενε με τον ποδοσφαιριστή στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η επιστολή αυτή ήταν ο λόγος που η Σακίρα απαθανατίστηκε πριν λίγο καιρό να κλαίει κατάστημα της Νέας Υόρκης πριν από την επιστροφή της στη Βαρκελώνη.

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος;

Όπως γράφτηκε στα ξένα μέσα όμως και η Σακίρα έχει βρει νέο σύντροφο και πρόκειται για έναν παρουσιαστή παντρεμένο που έχει τέσσερα παιδιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα την εφημερίδα La Marca, η τραγουδίστια έχει έρθει αρκετά κοντά με τον αμερικανικής καταγωγής παρουσιαστή Carson Daly.

Βέβαια το εν λόγω ρεπορτάζ ήρθε να διαψεύσει το περιοδικό Hola. Όπως αναφέρει, οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και τους συνδέει στενή φιλία.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy