Γιώργος Παπαγεωργίου για τις ερωτικές στιγμές: “Έλεγα στην Δανάη ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω”

“Στις Άγριες Μέλισσες είχα νομίζω μετρήσει 6-7 διαφορετικές σκηνές”, σχολίασε χιουμοριστικά για τη σύζυγό του

Στην εκπομπή «Weekenders» ήταν σήμερα καλεσμένος ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τις ερωτικές σκηνές στην σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» και την σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Έλεγα στην Δανάη ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε: «Το ότι και εγώ και η Δανάη Μιχαλάκη είμαστε ηθοποιοί, οπότε ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο, αυτόματα κάνει το όλο ζήτημα «ερωτικές σκηνές» πιο εύκολο στη διαχείριση. Υποθέτω ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο, εάν ήμουν με μία γυναίκα που δεν ήταν ηθοποιός, γιατί καταλαβαίνει, έχει γυρίσει και η ίδια ερωτικές σκηνές».

«Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω! Στις «Άγριες Μέλισσες» είχα μετρήσει 6-7 διαφορετικές ερωτικές σκηνές. Τώρα νομίζω ότι έχω ήδη πάρει το αίμα μου πίσω σε σχέση με αυτό», συνέχισε.

Ακόμα, ο ηθοποιός είπε ότι: «Δεν θα φτάσουμε στο όριο της κριτικής, δεν θα καθίσω να σου πω ότι βλέπουμε ερωτικές σκηνές ο ένας του άλλου με φοβερή προσήλωση. Τις βλέπουμε λίγο με την περιφερειακή όραση, γιατί δεν είναι και ό,τι πιο βολικό. Αλλά από την άλλη ξέρουμε ότι είναι κάτι αυστηρά επαγγελματικό. Δεν μας προκαλεί κάποιο πρόβλημα!».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαγεωργίου σχολίασε ότι προσπαθεί να υποστηρίζει τις παρτερνέρ των σκηνών και να τις κάνει να αισθάνονται άνετα, καθώς τέτοιες σκηνές συνήθως είναι πιο δύσκολες για τις γυναίκες:

«Δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα του κόσμου. Είναι μία συνθήκη που με έναν άνθρωπο που ίσως δεν ξέρεις καθόλου να πρέπει να γυρίσεις μία ερωτική σκηνή. Όμως, όταν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο και ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα βγει με μία αισθητική που θα σε εκφράζει και δεν θα σε εκθέτει, είναι αλλιώς.

Εγώ προσπαθώ στις περισσότερες ερωτικές σκηνές που έχω να κάνω να είμαι πολύ υποστηρικτικός στην παρτενέρ μου, γιατί οι γυναίκες αισθάνονται μια μεγαλύτερη αμηχανία. Εντάξει, εμείς ό, τι και να εκθέσουμε, είναι ένα σώμα, θέλω να πω ότι και στην παραλία έτσι βγαίνει με ένα μαγιό και κάνεις μπάνιο. Για μία γυναίκα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα».

«Εγώ έχω υπάρξει πολύ τυχερός με τις συναδέλφους μου», συμπλήρωσε.

Γιώργος Παπαγεωργίου για τις ερωτικές στιγμές: “Έλεγα στην Δανάη ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω” (parapolitika.gr)

© 2024 Created by Elephant Media Cy