Star News

H «ιδιωτική παραλία» της Τούνη στην Κέρκυρα προκάλεσε αντιδράσεις αλλά τελικά ποιος έχει δίκιο;

Η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές σε μια βίλα στην Κέρκυρα, η οποία της παρέχει και «ιδιωτική παραλία», όπως ανέφερε σε βίντεό της. Υπάρχουν όμως ιδιωτικές παραλίες στην Ελλάδα και αν ναι, φταίει η influencer γι’ αυτό;

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει τις διακοπές της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, τον Πάρη, στην Κέρκυρα, έχοντας ενθουσιαστεί με τις χαμηλές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το νησί αλλά και με τις όμορφες διαδρομές στην παλιά πόλη.

Η «ιδιωτική παραλία» της Ιωάννας Τούνη

Η ίδια επίσης, ενθουσιασμένη θέλησε να δείξει στους followers της στο TikTok και την «ιδιωτική παραλία», όπως είπε που έχει μπροστά από τη βίλα στην οποία μένει, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας.

«Εσύ ήξερες ότι η βίλα μας εδώ πέρα είχε και ιδιωτική παραλία; Πάμε για βουτιά! Βρισκόμαστε στην πανέμορφη Κέρκυρα, σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι – αυτή εδώ είναι η δεύτερη βίλα μας – κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε κατευθείαν στην ιδιωτική παραλία, η οποία έχει τόσο καθαρή θάλασσα» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

@j.touni

Το αγαπημένο μου κομμάτι του σπιτιού🥹❤️ #fyp #foryou #tour #private #beach #corfu #viral

♬ original sound – Ioanna Touni

Ο «πόλεμος» στα social media

Από την ώρα που δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο και άρχισε να συγκεντρώνει προβολές, ξεκίνησε και ένας διαδικτυακός πόλεμος στο TikTok ανάμεσα σε εκείνη και τους followers της για το αν είναι ή όχι ιδιωτική η παραλία μπροστά από τη βίλα που μένει.

Οι χρήστες του TikTok άρχισαν να λένε στην Ιωάννα Τούνη πως ιδιωτικές παραλίες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και είναι σαν να λέει πως ο ουρανός που βλέπει από τη βίλα της είναι «ιδιωτικός».

1 / 4

H «ιδιωτική παραλία» της Τούνη στην Κέρκυρα προκάλεσε αντιδράσεις αλλά τελικά ποιος έχει δίκιο;
H «ιδιωτική παραλία» της Τούνη στην Κέρκυρα προκάλεσε αντιδράσεις αλλά τελικά ποιος έχει δίκιο;

©Παρέχεται από: Queen.gr

Εκείνη με τη σειρά της προκάλεσε όποιον θέλει να πάρει κάποια βάρκα ή την πετσέτα του και να πάει να κολυμπήσει στην παραλία αυτή.

1 / 2

H «ιδιωτική παραλία» της Τούνη στην Κέρκυρα προκάλεσε αντιδράσεις αλλά τελικά ποιος έχει δίκιο;
H «ιδιωτική παραλία» της Τούνη στην Κέρκυρα προκάλεσε αντιδράσεις αλλά τελικά ποιος έχει δίκιο;

©Παρέχεται από: Queen.gr

Αυτό που βασικά ήθελε να πει η Ιωάννα Τούνη ήταν πως η βίλα της στην Κέρκυρα της παρέχει πρόσβαση και στη θάλασσα. Δεν σημαίνει αυτό πως αν κάποιος με σκάφος έρθει προς τα εκεί θα του απαγορεύσει η ίδια να κάνει το μπάνιο του, ούτε όμως φταίει και η Ιωάννα Τούνη που υπάρχει αυτή η δυνατότητα να βουτάει σε αυτό το σημείο της θάλασσας από τη βίλα της.

Επομένως, ήταν το λάθος στην έκφρασή της που προκάλεσε την αντίδραση των followers της, σε συνδυασμό ωστόσο με το ότι η influencer και επιχιερηματίας έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλά ταξίδια αλλά και να μένει σε τόσο πολυτελή μέρη στους προορισμούς της, κάτι το οποίο άδικα κάνει πολλούς να την κατακρίνουν.

Η Ιωάννα Τούνη έχει δυνατότητα να μένει σε αυτά τα μέρη και να ταξιδέυει όποτε θέλει, χάρη στα λεφτά που βγάζει μέσω των επιχειρήσεών της αλλά και μέσα από τα social media. Από την άλλη αν κάποιος δεν θέλει να βλέπει την πολυτελή ζωή που κάνει, μπορεί απλά να την κάνει unfollow από το προφίλ του.

j.touni_1699646717_3233193465389013690_1583564848.jpg
1710064621410-101316972-touni.jpeg

Υπάρχουν τελικά ιδιωτικές παραλίες στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με τον νόμο ιδιωτικές παραλίες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, γι’ αυτό και τα περιστατικά «οικειοποίησης» παραλιών από επιχειρήσεις ή κατοικίες πρέπει να τιμωρούνται σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η ελεύθερη πρόσβαση μάλιστα, στον αιγιαλό και την παραλία προστατεύεται από το Σύνταγμα, ενώ τους κανόνες για τη χρήση του αιγιαλού περιγράφει ο ν. 2971/2001. Γι’ αυτό και οι επιχειρήσεις με ομπρελοκαθίσματα θα πρέπει κανονικά να τηρούν τον κανόνα 50-50 στις παραλίες, δηλαδή να καταλαμβάνουν το 50% της ακτογραμμής και το άλλο 50% να είναι ελεύθερο από πρόσβαση.

Αυτό κάποιες φορές ωστόσο, δεν τηρείται, καθώς από τους επιχειρημαίες βρίσκονται διάφορα «παραθυράκια».

H «ιδιωτική παραλία» της Τούνη στην Κέρκυρα προκάλεσε αντιδράσεις αλλά τελικά ποιος έχει δίκιο; (msn.com)

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy