Star News

Η Λεμεσός το Σάββατο υποδέχεται του Δεινοσαυρούληδες! (ΦΩΤΟ)

Οι μικροί μας φίλοι στην Λεμεσό ετοιμάζονται να παίξουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν και φυσικά, να σώσουν του Δεινοασαυρούληδες από τον πανούργο Αβέρκιο.
Όλα αυτά θα γίνουν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στο Παττίχειο θέατρο στις 10 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας από το Ticketmaster.cy και από τα καταστήματα Acs courier.

Οι Δεινοσαυρούληδες είναι μία παιδική, άκρως διαδραστική παράσταση που έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και απευθύνεται σε ηλικίες 2-10 ετών. Έχει εντυπωσιακά κοστούμια και ειδικά εφέ που θα σε ταξιδεύουν στον ξεχωριστό κόσμο των δεινοσαύρων και σου υπενθυμίσει την αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης.


Στο νησί των δεινοσαύρων ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια. Ο παλαιοντολόγος Αβέρκιος, μετά το πολύωρο ταξίδι του, φτάνει στο νησί με μοναδικό του σκοπό να ερευνήσει κάποιο είδος δεινοσαύρων. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να μεταφέρει έναν δεινόσαυρο στο εργαστήριό του. Η αχώριστη Δεινοσαυρο-παρέα, όμως ,δεν μπορεί να εγκαταλείψει το νησί. Ο Δεινούλης, ο Σαυρούλης, ο Δεινοσοσαυρούλης και ο αρχηγός τους ο Αρθρουρίνος, χρειάζονται τη βοήθειά σου.
Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Λημνιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση μαζί με τους Νάντια Αντωνίου, Ραφαέλα Καβαζαράκη και Κωνσταντίνο Πλώτα.

© 2024 Created by Elephant Media Cy