Η Μαρία Αντωνά λέει πως αντιμετώπισε το χωρισμό της με αξιοπρέπεια

Σε εκδήλωσε βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/5 η Μαρία Αντωνά, η οποία έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Η ίδια τόνισε ότι είναι πολύ καλά, ότι έχει σκοπό να αυτοπροταθεί σε εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ τόνισε ότι ο κόσμος έχει αντιληφθεί ποια είναι.

«Αισθάνομαι αρκετά καλά, είμαι πραγματικά πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω ότι έχω πολύ θετικά vibes για φέτος το καλοκαίρι. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα βραδινά πρότζεκτ, η μουσική, οπότε λέω να αυτοπροταθώ για τα backstage του Voice», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Δεν ήταν επιλογή μου να απασχολήσει η προσωπική μου ζωή σε αυτό το επίπεδο. Ήταν επιλογή μου να κρατήσω μια διακριτική στάση, όπως αξίζει σε έναν χωρισμό. Δεν είναι μια περίπτωση που πρέπει να διατυμπανίζεις. Το διαχειρίστηκα με αξιοπρέπεια. Χαίρομαι που ο κόσμος αντιλαμβάνεται ποια είναι η Μαρία», τόνισε στη συνέχεια.

Και πρόσθεσε: «Οι φίλοι είναι φίλοι και θα είναι για πάντα φίλοι. Με φαντάζομαι αεράτη το καλοκαίρι. Είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα. Φυσικά και το δέχομαι και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική».

Μάλιστα στην ίδια εκδήλωση καλεσμένη ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που επίσης έχει χωρίσει με τον πρώην νικητή του Survivor Στάθη Σχίζα

Happening now!!! ⭐️ That’s showbiz baby ✨ @maria_antwna & @alexandra__panagiotarou like good old times 🤭 at @effiekthebrand @effiekostaki… | Instagram

Η Μαρία Αντωνά λέει πως αντιμετώπισε το χωρισμό της με αξιοπρέπεια | Sigmalive Magazine

© 2024 Created by Elephant Media Cy