Star News

J2US: «Τι λέει;» – Σε αμηχανία η Βανδή με το σχόλιο του Κοκλώνη για την πρόταση γάμου από το Μπισμπίκη

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Οι ατάκες του Νίκου Κοκλώνη δεν έλειψαν ούτε αυτό το Σάββατο 25/3 από το Just the 2 of us με τον παρουσιαστή να παίρνει το λόγο – μετά την εμφάνιση του Σοϊλέδη με την Πιερίδη – και να κάνει μια όλο νόημα ερώτηση στη Δέσποινα Βανδή.

Να τονίσουμε, πως η πάσα δόθηκε από τον επικείμενο γάμο του Άρη με τη Μαρία Αντωνά με τον παρουσιαστή στη συνέχεια να ρωτάει ανοιχτά την Βανδή για την αντίδραση της, όταν και εάν δεχτεί πρόταση γάμου από το σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ίδια στην αρχή φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση, ωστόσο έχει αποδείξει πόσο ετοιμόλογη είναι και έτσι αμέσως απάντησε γενικόλογα, χωρίς να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή.

Η σπόντα του Νίκου Κοκλώνη για το γάμο της Βανδή με το Μπισμπίκη

«Τι λέει; Εγώ αντιπαρέρχομαι…και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν μετά το γάμο. Δε συνεχίζεται κανείς…δεν υπάρχει δεύτερος τόμος, πάμε στα παιδιά», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η απάντηση του Μπισμπίκη για την αποκριάτικη στολή με το μπλουζάκι του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, δεν κρύβει τον έρωτα του με την Δέσποινα Βανδή ούτε λεπτό και δεν φοβάται τους φωτογράφους που τους τραβάνε στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Σε νέα συνέντευξη του λοιπόν στο Documento ξέσπασε για όλους εκείνους που ασχολούνται με την κοιλιά του, αλλά και την ηλικία της Βανδή, λόγω της σχέσης τους και των δημόσιων τρυφερών τους στιγμών.

Πρόσφατα μάλιστα, ο χορός του πάνω στην πίστα στα μπουζούκια που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή αλλά και η στιγμή που του ερμήνευσε καθισμένη στα πόδια του το αγαπημένο του κομμάτια, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και μέχρι στα κανάλια σχολίαζαν αρνητικά το όλο γεγονός.

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε γίνει viral λόγω του ζεϊμπέκικου που χώρισε και στο twitter είχε επικρατήσει πανζουρλισμός. Μέχρι και η πρώην γυναίκα του με μια αιχμηρή ανάρτηση της απάντησε με έμμεσο τρόπο.

Επίσης, μίλησε και για την αποκριτική στολή Μπισμπίκης με το περιβόητο μαύρο μπλουζάκι του, που κόστιζε 4,99 ευρώ και είχαν ντυθεί πολλοί στο καρναβάλι, όπως ο Σάββας Πούμπουρας.

Είδατε τη στολή Μπισμπίκης που κυκλοφόρησε τις απόκριες; Ενα μαύρο μπλουζάκι €4,99.

Γέλασα, δεν με πείραξε. Αυτό που με πειράζει είναι ο κανιβαλισμός από τα Μέσα. Η ανθρωποφαγία για κάθε κίνησή μου. Συμβαίνουν τόσα πράγματα και οι άλλοι κάθονται και παρακολουθούν τον Μπισμπίκη άμα καπνίζει ή άμα χορεύει. Είναι γελοίο. Μερικές φορές όμως και χυδαίο. Γιατί διαπιστώνεις πόσο πουριτανοί, συντηρητικοί και ρατσιστές είμαστε. Ασχολούνται με την κοιλιά μου, πώς χορεύω ή πόσω χρονώ είναι η Δέσποινα. Και εκεί απογοητεύεσαι και από ανθρώπους που υποτίθεται ότι πιστεύουν στη διαφορετικότητα, που θέλουν να ανοίξει το πράγμα, ασχολούνται με το #MeToo και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αλλά ξαφνικά στοχοποιούν με τρόπο ρατσιστικό έναν άνθρωπο. Γιατί έπαιξαν πολλές εκφράσεις και αναρωτιέσαι: Τελικά κάνουμε βήματα μπροστά ή είναι όλα για το θεαθήναι; Γίνεται κάτι επί της ουσίας ή είναι όλα μόδα; Το #MeToo είναι μόδα ή θα αφήσει αποτύπωμα;

Εσείς νιώθετε ότι έχετε γίνει μόδα; Eχετε γίνει λάιφσταϊλ;

Ε προφανώς. Δεν είναι σαν να έχω γίνει ένας τύπος σελέμπριτι; Κάπως έτσι δεν με παρουσιάζουν; Δεν έχω πει ποτέ σε φωτογράφο να έρθει να με φωτογραφήσει, δεν πηγαίνω σε κοσμικά. Αλλά όποτε μου κα@@@σει να κάνω κάτι θα το κάνω. Θα πάω στα μπουζούκια να δω την κοπέλα μου και να διασκεδάσω. Δεν θα πιω, δεν θα καπνίσω, δεν θα χορέψω; Θα πρέπει να προσέχω μην είναι η κάμερα εκεί; Δεν είναι φυλακή να προσέχεις συνέχεια; Κι άμα μεθύσω και γουστάρω να κάνω και το καραγκιοζιλίκι μου και να ξεφτιλιστώ, δηλαδή τι, θα σκεφτώ αν θα με πάρει η κάμερα;

Βασίλης Μπισμπίκης ζέιμπεκικο

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy