Star News

Καίτη Γαρμπή: Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θα χώριζε με τον Διονύση Σχοινά (Δείτε βίντεο)

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή τις πρόσφατες μουσικές της εμφανίσεις. Σε μια συνέντευξη που κάλυψε πολλούς τομείς της ζωής της, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, εστιάζοντας στη σχέση της με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη Γαρμπή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη στιγμή, ένιωσα την καλοσύνη, την γενναιοδωρία και την ευγένεια του Διονύση. Είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Όντως, ακούγεται υπερβολικό, αλλά αυτός και ο Δημήτρης είναι οι πιο ευγενικοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει. Αυτός ο άνδρας με έχει κάνει να νιώθω βασίλισσα».

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποιος με πολλά χρήματα να με κάνει να νιώθω έτσι. Αυτόν είδα, αυτόν ερωτεύτηκα, γι’ αυτόν χτύπησε η καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να παραβλέψω τα συναισθήματά μου για να εξετάσω αν ήταν διάσημος ή άγνωστος, πλούσιος ή φτωχός. Για μένα, αυτά δεν έχουν σημασία. Ο Διονύσης έχει μια ισχυρή προσωπικότητα, και αυτό είναι που μας κρατάει μαζί όλα αυτά τα 30 χρόνια. Είμαστε ισότιμοι στη σχέση μας. Ναι, έχουμε κοιμηθεί τσακωμένοι, αλλά ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χώρια. Μπορεί να γυρίζω την πλάτη μου, σαν να κοιμάμαι μόνη, αλλά κρατάω μούτρα και δεν υπάρχει ποτέ πραγματική απόσταση».

Η Καίτη Γαρμπή συνέχισε, «Πολλές φορές μας έχουν «χωρίσει» τα περιοδικά, αλλά πια δεν το βλέπω ούτε το ακούω. Μια απιστία, όμως, δεν θα ήταν λόγος για να χωρίσω. Δεν είναι δυνατόν να χάσεις έναν πολύτιμο άνθρωπο επειδή κάποια στιγμή είδε μια άλλη γυναίκα. Στην πραγματικότητα, πολλές φορές οι γυναίκες, όταν γίνονται μητέρες, αφιερώνουν όλη τους την ενέργεια στα παιδιά, βάζοντας τους άνδρες σε δεύτερη μοίρα».

«Για εκείνον, πάντα η γυναίκα του είναι προτεραιότητα, αλλά για εμάς, το παιδί έρχεται πρώτο. Όταν αυτό δεν υπάρχει, ο άνδρας περνά σε δεύτερη μοίρα, και δεν μπορείς να τον κρίνεις για κάτι τέτοιο, ακόμα και μετά από 30 χρόνια. Ελπίζω να μην μου συμβεί, και μπορεί να έχει συμβεί και να μην το ξέρω, αλλά πρέπει να έχεις κατανόηση γιατί αναρωτιέσαι αν ήσουν σωστή».

«Αν ο Διονύσης μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφηνα να φύγει, γιατί ξέρω ότι αν σου πει ο άντρας σου πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Προσπαθώντας να τον κρατήσεις, απλά γίνεσαι γελοία. Αυτό θα ήταν ο μοναδικός λόγος για να χωρίσω» κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

© 2024 Created by Elephant Media Cy