Κορινθίου – Αϊβάζης: «Όχι μόνο δεν χωρίζουμε, αλλά θέλουμε και δεύτερο παιδί» δήλωναν

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη το  Σάββατο 10 Αυγούστου. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι μετά από 17 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. 

Με αφορμή τον χωρισμό τους, εμείς ανατρέξαμε στο παρελθόν και μέσα από ένα flashback παρουσιάζουμε απόσπασμα από μια κοινή συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Down Town Κύπρου το 2013.

Σε αυτό μεταξύ άλλων απαντούσαν στις φήμες που τους ήθελαν τότε, να χωρίζουν: 

Μαρία, έχεις πει σε συνέντευξή σου ότι υπήρξαν άνθρωποι του χώρου που προσπάθησαν να σας χωρίσουν βάζοντας λόγια και ότι κάποιες γυναίκες φλέρταραν τον Γιάννη παρόλο
που ήξεραν ότι είναι παντρεμένος, όπως κι εσένα αντίστοιχα κάποιοι άλλοι άντρες. Υπήρχαν στιγμές που κρατιόσουν για να μην αντιδράσεις σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις «Διπλοπενιές» που έπιασε από το μαλλί τη Ρίκα Διαλυνά;

Είμαι πολύ ήρεμος και υπομονετικός άνθρωπος. Σπάνια θα με δεις να βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά όταν συμβεί καλύτερα να μην είσαι μπροστά! Φωνάζω τόσο πολύ που κλείνει η φωνή μου και δεν μπορώ να ελέγξω τις κινήσεις μου. Εκεί που κυριολεκτικά μου γυρίζει το μάτι, είναι όταν αισθανθώ ότι δεν με σέβονται! Μου έχει τύχει να φλερτάρουν τον Γιάννη μπροστά στα μάτια μου! Ξέρεις τι έκανα; Κάθισα απέναντί της και την κοιτούσα, όπως κοιτούσε κι εκείνη τον Γιάννη. Δεν χρειάστηκε να την πιάσω από το μαλλί! Το βλέμμα μου και μόνο έφτανε!

Γιάννη, πώς θα αντιδρούσες εσύ σε μία ανάλογη περίπτωση;

Θα του έσπαγα τα μούτρα!

Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι υπάρχει από τα media η τάση συνέχεια να σας χωρίζουν;

Μαρία: Δεν ξέρω. Και πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πιάνουν στο στόμα τους τα
ζευγάρια που όντως έχουν πρόβλημα και γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα! Η Σίσσυ και ο Θοδωρής είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ! Καμιά φορά σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει που τόσο η Σίσσυ, όσο κι εγώ, είμαστε πολύ ειλικρινείς στις συνεντεύξεις μας. Αν κάποιος μας ρωτήσει αν έχουν υπάρξει προβλήματα στη σχέση μας, θα απαντήσουμε ότι «υπάρχουν, όπως σε κάθε οικογένεια». Και μπορεί να πιαστούν από μία τέτοια απάντηση και να αρχίσουν να λένε διάφορα, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Θα θέλατε το 2013 να σας φέρει ένα δεύτερο παιδί;

Μαρία: Τώρα τελευταία το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, γιατί η Ισμήνη μας ζητά καθημερινά να της χαρίσουμε ένα αδελφάκι. Παρόλο που είναι μοναχοπαίδι, είναι πολύ ευαίσθητη και δοτική. Ξέρεις πόσες φορές παίρνει τα παιχνίδια της και τα χαρίζει στις φίλες της; Επειδή έχω αδέλφια, κατανοώ την επιθυμία της και ξέρω πόσο σημαντικό είναι για εκείνη. Βρίσκομαι λοιπόν σε μία περίοδο της ζωής μου που θα ήθελα να κάνω ένα δεύτερο παιδί.

Γιάννης: Εγώ έχω ακόμα κάποιους προβληματισμούς, πάνω σε αυτό το ζήτημα, αλλά ό,τι μας φέρει το 2013 θα είναι καλοδεχούμενο. Το παιδί θέλει αφοσίωση και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε με ένα δεύτερο παιδί.

1 Periexomena 324.indd

Κορινθίου – Αϊβάζης: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού το 2013 | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy