Star News

Μαρινέλλα: «Δεν δείχνω ποτέ ότι υποφέρω, ότι πονάω. Το απαγορεύω στον εαυτό μου»

Λίγο πριν τις δυο μοναδικές συναυλίες της στην Λάρνακα παρέα με τον Στέλιο Διονυσίου, στις 29 και 30 του Ιούλη, η αγαπημένη όλων, Μαρινέλλα, μίλησε αποκλειστικά στην ραδιοφωνική παραγωγό του Sfera Μαρίνα Φιλιππίδου για το like.com.cy και τον Sfera 96,8 που θα είναι οι χορηγοί επικοινωνίας. Μεταξύ άλλων μιλά για την Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και το γεγονός ότι η ίδια δεν επιτρέπει στον εαυτό της να δείχνει στον κόσμο πότε πονάει και υποφέρει. 

«Χαίρομαι πάρα πολύ κάθε φορά που έρχομαι στην Κύπρο. Ερχόμαστε από την Κρήτη να αγκαλιαστούμε όλοι μαζί» είπε αρχικά αναφερόμενη στις συναυλίες της στο νησί μας, για τις οποίες τόσο ανυπομονούμε.

Σε κάποιο σημείο μιλώντας στην Μαρίνα Φιλιππίδου για την αγάπη του κόσμου, αλλά και τις στιγμές που οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν δικά τους προβλήματα σχολίασε τα εξής: «Σωστό αυτό που λες ότι ο κόσμος βλέπει μόνο τα φώτα και το χειροκρότημα. Εμείς οι καλλιτέχνες δεν βγαίνουμε, τραγουδάμε και ξαναμπαίνουμε μέσα. Εκεί πάνω δίνεις πραγματικά τον εαυτό σου, τη ψυχή σου.

Βεβαίως έχω χιλιοπέσει πάνω στη σκηνή, όσο και να σου κάνει εντύπωση. Κι άλλοι έχουν πέσει, έχουν χτυπήσει πολλές φορές, έχουμε τραυματιστεί, έχουμε αρρωστήσει. Αλλά πάντα προσπαθούμε και λέμε “όχι, θα ξεπεράσουμε το ξεπεράσουμε”. Κι εγώ έτσι έχω ξεπεράσει πολλά τραύματα. Βεβαίως και έχουμε πονέσει αλλά ο κόσμος αυτά δεν τα ξέρει ούτε τα φαντάζονται»

“Φροντίζω να μην δείχνω ποτέ ότι υποφέρω, ότι πονάω, το απαγορεύω στον εαυτό μου”

Όσον αφορά την τεράστια αγάπη του κόσμου, τόνισε ότι: «Το φάρμακο γενικά για μένα είναι το τραγούδι, τώρα αν φάρμακο λέγεται ο κόσμος που με αγαπάει… το θέμα είναι ότι δεν δίνουμε δικαίωμα, (επανέρχομαι στην προηγούμενη κουβέντα) δεν πρέπει να νιώσει ή και να πει μωρέ την καημένη, δεν μπορεί να τραγουδήσει. Αυτά απαγορεύονται διά ροπάλου να τα πεις για έναν καλλιτέχνη. Γι’ αυτό φροντίζουμε να μην το δείχνουν ποτέ. Εγώ φροντίζω να μην δείχνω ποτέ ότι υποφέρω, ότι πονάω δεν θέλω να πούνε την καημένη. Το απαγορεύω στον εαυτό μου»

«Το θέμα είναι να μην το δείχνεις, να μην επιτρέπεις πράγματα στον εαυτό σου που φαίνονται κάτω. Δεν ξέρω αν λέγεται μαγκιά ή λέγεται οτιδήποτε. Εγώ μέσα μου την ώρα που βγαίνω, πρέπει να είναι χαρούμενοι όλοι, να διασκεδάζουν όλοι.»

Marina Marinela

Όσον αφορά την Χαρούλα Αλεξίου η οποία αποσύρθηκε σχολίασε ότι: «Η Χαρούλα το ένιωσε αυτό, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το έκανε. Είδες κάτι της χάρισε ο θεός και παίζει στα φιλμ και είναι πολύ σπουδαία. Ο καθένας θέλει να βρει κάτι άλλο, εγώ δεν ξέρω αν θα το πω αυτό. Όλα αυτά έρχονται, όταν εσύ το καταλάβεις και είναι ο καιρός. Όμως, υπάρχει ένα όμως. Εδώ και πολλά χρόνια, έχω μάθει ότι ψάχνω να βρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Δεν μπορώ να καθίσω αυτή είναι η διαφορά. Μπορεί να μην κάνω την τραγουδίστρια, κάτι άλλο θα βρω να κάνω».

«Μπορεί να ράβω κουμπιά. Μπορεί να ζωγραφίζω, που δεν ζωγραφίζω,. Κάτι μπορεί να έρθει για να είσαι ένας άνθρωπος δημιουργικός. Εγώ δεν έχω μάθει να κάθομαι. Θέλω συνέχεια να δουλεύω. Υπάρχει κάτι που δεν θέλω να διανοηθώ. Το καθισιό» είπε με νόημα.

Podcast Marinela

Οι συναυλίες της μεγάλης κυρίας του ελληνικού θα πραγματοποιηθούν στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της.

Instagram will load in the frontend.

Η Μαρινέλλα μιλά στο LIKE – Το σχόλιο για την Χάρις Αλεξίου | Like.com.cy (philenews.com)

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy