Met Gala: Εντυπωσιακές εμφανίσεις και λάμψη στην πιο σημαντική βραδιά μόδας της χρονιάς

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, του κινηματογράφου και κυρίως της μόδας βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για το περίφημο Met Gala.

Για άλλη μια χρονιά, τα διάσημα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης πλημμύρισαν από εντυπωσιακές εμφανίσεις και λαμπερά χαμόγελα.

Διάσημες κυρίες της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου έλαμψαν στο κόκκινο χαλί για το φετινό Met Gala, την σημαντικότερη βραδιά μόδας της χρονιάς.

Η Jennifer Lopez ήταν φέτος μια από τις οικοδέσποινες της βραδιάς και έκλεψε τα βλέμματα με μια διάφανη δημιουργία του οίκου Schiaparelli.

Η Penelope Cruz εντυπωσίασε με το Channel φόρεμα της.

Η Nicole Kidman και η Demi Moore δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η Shakira εμφανίστηκε στο gala φέτος για πρώτη φορά, με το κατακόκκινο φόρεμα της, δημιουργία της Carolina Herrera.

Βραδιά μόδας στη Νέα Υόρκη δεν γίνεται χωρίς την Sarah Jessica Parker που έλαμψε με ένα φόρμα του Richard Queen.

Το παρόν έδωσαν πασίγνωστα μοντέλα όπως η Ιρίνα Σάικ, η κόρη της Σίντι Κρόφορντ Κάια Γκέρμπερτ, η Τζίτζι Χαντίντ, η Εμιλι ΡαταΪκόφσκι, η Λίντα Εβαντζελίστα,

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε τους πάντες να μιλούν για την μικροσκοπική της μέση μέσα στο φόρεμα του Τζον Γκαλιάνο που φορούσε. Στην εκδήλωση ήταν και οι αδελφές της, Kylie και Kendall Jenner.

Τα βλέμματα έκλεψε και η νεαρή τραγουδίστρια Zendaya με μια δημιουργία από τα Maison Margiela, αλλά και η Kylie Minogue.

Δεν έλειψαν όμως και οι εκκεντρικές εμφανίσεις που κάθε χρόνο γίνονται αντικείμενο συζήτησης.

Το Met Gala διοργανώνει κάθε χρόνο η διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour, και τα έσοδα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Φετινό θέμα της βραδιάς: «Garden of Time», δηλαδή ο κήπος του χρόνου.

togegonos.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy