Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε – Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μέχρι τις 5:30 το πρωί έμεινε στη σκηνή ο Βέρτης – Η σειρά των πρώτων τραπεζιών στο μαγαζί που τραγούδησε χθες ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να προκαταβάλουν τα μισά για να κατοχυρώσουν την κράτηση – Τι περιλαμβάνονταν στη τιμή – Όσα έγιναν χθες βράδυ στον Ορνό

Από τις έντεκα η ώρα το βράδυ της Παρασκευής, η κίνηση προς τον Ορνό για την προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Βέρτη, ήταν η αναμενόμενη πλην ομαλή χάρη σε ένα τεράστιο πάρκινγκ που δημιουργήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Αναμενόμενο ήταν και το sold out αφού το Pasaji στον Ορνό γέμισε με 1.300 καθήμενους ενώ κόπηκαν και εφτακόσια εισιτήρια γι’ αυτούς που επέλεξαν τα δυο μπαρ για να δουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Οι χιλιάδες θαυμαστές του πλήρωσαν από 350 ευρώ το άτομο έως 15.000 ευρώ το τραπέζι στη πρώτη σειρά για να δουν τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

 

WhatsApp-Image-2022-07-16-at-04_27_34-_1_
WhatsApp-Image-2022-07-16-at-04_27_35
WhatsApp-Image-2022-07-16-at-04_27_35-_1_
WhatsApp-Image-2022-07-16-at-04_27_35-_2_

Ταυτόχρονα με την έλευση των πελατών σχεδόν έφτασαν και δυο κλιμάκια ελεγκτών της ΑΑΔΕ-κάτι αναμενόμενο σε τέτοια event-τα οποία έπιασαν δουλειά ελέγχοντας εξονυχιστικά τα ταμεία και τους λογαριασμούς.

vertis_mykonos___5_
vertis_mykonos___4_
vertis_mykonos___3_
vertis_mykonos___2_

Ο Νίκος Βέρτης εμφανίστηκε ακριβώς στις δύο παρά τέταρτο τα ξημερώματα με μια εισαγωγή και τον ουρανό να φωτίζεται για τρία περίπου λεπτά από πυροτεχνήματα, μέσα σε μια αποθέωση από τον κόσμο.

vertis_mykonos___1_
vertis_mykonos___20_
vertis_mykonos___19_
vertis_mykonos___18_
vertis_mykonos___17_

Στα πρώτα τραπέζια κυριάρχησαν δυνατοί επιχειρηματίες φανατικοί θαυμαστές του τραγουδιστή που αφίχθησαν από το Ισραήλ με ιδιωτικά αεροσκάφη, όμως το πλέον κεντρικό τραπέζι το είχαν οι οικογένειες Ζέιν και Χούρι που φιλοξένησαν πολλούς φίλους τους, όπως την εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού και τον Χρύσανθο Πανά.

vertis_mykonos___16_
vertis_mykonos___15_
vertis_mykonos___14_
vertis_mykonos___13_
vertis_mykonos___12_

Ο Βέρτης τραγούδησε non stop για περίπου τρισήμιση ώρες και ξεσήκωσε τον κόσμο ενώ η σκηνή ήταν δομημένη και στημένη με τέτοια τρόπο που πέρασε ακόμη και από τα τελευταία τραπέζια, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το μαγαζί.

vertis_mykonos___11_
vertis_mykonos___10_
vertis_mykonos___9_

Εν τω μεταξύ οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ ολοκλήρωσαν την δουλειά τους χωρίς να εντοπίσουν την παραμικρή παράβαση κατά τον έλεγχο τους και οι εισπράξεις σύμφωνα με πληροφορίες ανήλθαν στις εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Η σειρά των πρώτων τραπεζιών ειχε μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερομενοι επρεπε να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση. Στη τιμή περιλαμβανοταν μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

vertis_mykonos___8_
vertis_mykonos___7_

Τρίλιτρες Moet, premium τεκίλες και μπλε συλλεκτικές βότκες Belvedere του ενάμιση και των τριών λίτρων που φωτίζονταν με την λέξη «MYKONOS» κυριάρχησαν στο live του Νίκου Βέρτη που τελείωσε λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα μέσα στην συνήθη για τέτοια event αποθέωση.

Κάποιοι μάλιστα και δεν ήταν λίγοι έψαχναν να βρουν που θα συνεχίσουν μετά την διασκέδαση τους, αφού παρά το ότι είχε ξημερώσει δεν ήθελαν να πάνε για ύπνο, σε ένα νησί που το καλοκαίρι δεν «κοιμάται» σχεδόν ποτέ.

Πηγή: protothema.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy