Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε εκδήλωση με την μικρή του κόρη Φοίβη πιασμένοι χέρι-χέρι!

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μπαμπάς και κόρη μαζί στην «Πορεία Χριστοδούλας»!

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε το παρών του εκκίνηση της πορείας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», συνοδευόμενος από την οκτάχρονη κόρη του, Φοίβη.

Στιγμιότυπα από την «Πορεία Χριστοδούλας», δημοσίευσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον βλέπουμε μαζί με την κόρη του να είναι πιασμένοι χέρι – χέρι.

Συγκεκρμένα έγραψε στην ανάρτηση του:

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στη σημερινή εκδήλωση. Η «Πορεία Χριστοδούλας» ευαισθητοποιεί την κυπριακή κοινωνία, ώστε ο καθένας μας, μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του να συμπαρασταθεί οικονομικά, υποστηρίζοντας ένα πολύ αξιόλογο έργο που αναγνωρίζεται από το σύνολο της κυπριακής κοινωνίας και την κυπριακή πολιτεία. Όπως πολύ ορθά δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, Δρ Αδάμος Αδάμου, κατά την εξαγγελία της φετινής Πορείας, η εξέλιξη της ιατρικής, η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, μάς επιτρέπουν πλέον όταν μιλάμε για τον καρκίνο να απορρίπτουμε όρους όπως «ανίατη ασθένεια» ή «επάρατη νόσος», διότι σε μεγάλο βαθμό είναι θεραπεύσιμος. Πολλές μορφές καρκίνου μπορούν πια να αντιμετωπιστούν και σαφώς στο μέλλον αυτό θα γίνεται ολοένα πιο εφικτό. Φίλε Αδάμο, τόσο σε εσένα όσο και στις χιλιάδες των εθελοντών που ριχτήκατε διαχρονικά σε αυτό τον καλό αγώνα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Το σύνθημα της φετινής «Πορείας Χριστοδούλας» φέρει τον τίτλο «Να είσαι εκεί». Είμαστε, λοιπόν, όλοι εδώ, δηλώνουμε παρόντες στη μακροβιότερη εκστρατεία για απάμβλυνση του ανθρώπινου πόνου σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο. Είμαστε εδώ ως κοινωνία, στην κορυφαία διοργάνωση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, @anticancer_cy».

Δείτε τη δημοσίευση του:

 

Πηγή: showbiz.cyprustimes.com

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy