Star News

Νίκος Καρβέλας: «Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια του εγκεφάλου»


«Βασικός εχθρός του ανθρώπου είναι ο Θεός. Δε βοήθησε ποτέ γιατί δεν υπάρχει» αναφέρει μεταξύ άλλων η Νίκος Καρβέλας σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι που δημιούργησε στο youtube για να μοιράζεται τις απόψεις του.

Σε αυτό μέχρι τώρα ανέβασε δυο βίντεο στα οποία αναφέρει διάφορα περί περί πολιτικής όσο και περί θρησκείας.

Ο τραγουδιστής, στο δεύτερο βίντεο που ανέβασε, τονίζει ότι «η ρίζα του κακού» είναι η θρησκεία και η εκκλησία και υποστήριξε πως ξέρει τη λύση για να καταπολεμηθεί η φτώχεια, που είναι να γκρεμιστούν οι εκκλησίες, και να καταργηθεί η πίστη του ανθρώπου στον Θεό, ο οποίος τονίζει πως δεν υπάρχει.

«Είμαι διατεθειμένος να μπω μπροστά, να κάνω ένα κόμμα, ψήφισέ με για να σε βοηθήσω να απαλλαγείς από το πρόβλημα. Πόσοι θα είναι εκείνοι που θα δεχτούν να ψηφίσουν έναν άνθρωπο που λέει “θα σε απαλλάξω από τη γάγγραινα, από τον καρκίνο που λέγεται εκκλησία”; Πόσοι είναι εκείνοι που θα πουν “ναι, αυτό θέλουμε, αυτόν περιμέναμε, αυτός είναι ο μεσσίας μας που θα μας οδηγήσει στη λύση της φτώχιας;” »

Σε άλλο σημείο τον ακούμε να λέει ότι «Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η αρρώστια; Ναι. Ναι. Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα και το κόμμα του που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δε θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους. Δεν θέλουν ανθρώπους που ξέρουν τι να κάνουν»

Νίκος Καρβέλας: «Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια του εγκεφάλου» | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy