Star News

Ο Bruno Cerella “λιώνει” από αγάπη για την Αθηνά Οικονομάκου: «Μία και μοναδική»


Την πιο όμορφη ίσως περίοδο μετά και τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο βιώνει η Αθηνά Οικονομάκου η οποία είναι full ερωτευμένη με τον Bruno Cerella ο οποίος βρίσκεται Ελλάδα, μαζί με την αγαπημένη του. Ο sexy αθλητής ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά και “λιώνει” από αγάπη.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με τον 37χρονο Ιταλοαργεντινο όπως είδαμε από στιγμιότυπα που ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram. 

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβονται και κάνουν κοινές αναρτήσεις στο Instagram με τον sexy μπασκετμπολίστα αυτή τη φορά να ανεβάζει φωτογραφίες από καλοκαιρινές στιγμές του στην Ελλάδα. 

Ανανεωμένη πάντως δείχνει σε βίντεο που ανέβασε από τον ίδιο χώρο και η Αθηνά Οικονομάκου και σε αυτό την βλέπουμε χαμογελαστή να απολαμβάνει ήλιο και βουτιές στη πισίνα. 

Τα στιγμιότυπα αυτά είναι από την ρομαντική τους απόδραση στην Τζια. Μάλιστα, ο Bruno Cerella στην ανάρτησή του, έγραψε στα ελληνικά: «Πρώτες μέρες από τις αληθινές διακοπές! ☀️🌊»

Μάλιστα είδαμε και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι δυο τους, αργά το απόγευμα της Κυριακής. Ο Bruno τότε μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί γράφοντας για την αγαπημένη του: «Μία και μοναδική». 

Bruno Cerella – Αθηνά Οικονομάκου: Οι καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy