Star News

Power of Love: Θύελλα αντιδράσεων με τον Κύπριο Tik Toker Νίκο Πελετιέ

Πρεμιέρα έκανε το «Power of Love» το βράδυ της Κυριακής με παρουσιάστρια αυτή τη φορά όχι την Μαρία Μπακοδήμου αλλά με την Κατερίνα Καραβάτου. Ανάμεσα στα 6 αγόρια που θα αναζητήσουν την αγάπη βρίσκεται και ένας Κύπριος, ο οποίος από το πρώτο επεισόδιο προκάλεσε χαμό με τη συμπεριφορά του στα social media και έντονες αντιδράσεις.

Πρόκειται για τον Νίκο Πελετιέ από την Λευκωσία, ο οποίος διαμένει Λάρνακα και όπως δήλωσε είναι τransformation coach και στο ζώδιο καρκίνος.

Η συμπεριφορά του προς τις γυναίκες, οι απόψεις και οι ατάκες του έχουν ήδη σχολιαστεί από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι μάλιστα τον χαρακτηρίζουν μισογύνη και σεξιστή και ζητούν από τώρα να αποχωρήσει.

Πάντως μετρά αρκετές χιλιάδες followers στο Tik Tok και πολλοί τον αναγνώρισαν από τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο παρελθόν στα social media, ορισμένα εκ των οποίων είχαν γίνει viral. 

Μια από τις ατάκες του Κύπριου παίκτη ξεκίνησε έναν χαμό από σχόλια και hate. «Όταν μια γυναίκα κλαίει μπροστά σας, τα δάκρυα είναι ψεύτικα» είπε μεταξύ άλλων. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι συμμετέχουν 6 αγόρια και 6 κορίτσια και αυτές είναι οι πρώτες μέρες γνωριμίας τους. 

Ο Νίκος Πελετιέ έει μία αδερφή μεγαλύτερη η οποία τον παρακίνησε να πάρει μέρος στο παιχνίδι. Έχει σπουδάσει στην Αγγλία sport coaching. Εκεί γνώρισε τον μέντορά του, ο οποίος τον μύησε στο self-improvement πάνω στο κομμάτι του fitness και του dating με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα. Η παγοθεραπεία είναι μέρος της καθημερινής του ρουτίνας. Πιστεύει πως έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

Let’s talk about love: Λέει πως αγαπάει τις γυναίκες περισσότερο από όλους ωστόσο δεν συμφωνούν όλοι με τις απόψεις που εκφράζει στο διαδίκτυο. Χόμπι του είναι το φλερτ και δηλώνει πως θέλει 15 δευτερόλεπτα για να «ψυχολογήσει» μία γυναίκα και να καταλάβει πώς θα την προσεγγίσει. Έχει κάνει ένα «challenge» να βγει περίπου 100 ραντεβού σε 150 μέρες. Για εκείνον όσο πιο απλή και αγνή είναι μία γυναίκα τόσο πιο hot είναι. Είναι ελεύθερος εδώ και ένα χρόνο.

Θύελλα αντιδράσεων στο twitter

Power of Love: Σάλος με τον Κύπριο Tik Toker Νίκο Πελετιέ | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy