Μια χαλαρή και γεμάτη κέφι βραδιά πέρασαν οι παίκτες και οι άνθρωποι της ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες. Μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 0-1 ένα αποτέλεσμα που διατήρησε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά πέντε βαθμών σύσσωμο το τμήμα αποφάσισε να το γιορτάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Josephine και ο Νίκος Απέργης.
Το στιγμιότυπο που προκάλεσε γέλια και αμηχανία
Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάριος Ηλιόπουλος, θέλησε να βρεθεί δίπλα στους παίκτες του για να γιορτάσουν μαζί την επιτυχία. Η βραδιά εξελίχθηκε με πολύ τραγούδι και αυθορμητισμό, με όλους να δείχνουν φανερά αποφορτισμένοι μετά τη μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο.
Το highlight της βραδιάς, ωστόσο, σημειώθηκε όταν η Josephine πλησίασε τον πρόεδρο της ΑΕΚ και του έδωσε το μικρόφωνο. Εκείνος, με φανερή διάθεση για πλάκα αλλά και τον γνωστό του αυθορμητισμό, της είπε:
«Κάνεις όμως που@@@ες… Βάζεις τραγούδι που δεν το έχουμε ξαναπεί!»
Η ατάκα του προκάλεσε αμέσως γέλια στην παρέα, αλλά και μια στιγμιαία, “γλυκιά” αμηχανία στο κοινό, αποτυπώνοντας το ιδιαίτερο κλίμα της γιορτής.
@lilabikou #αεκ #aek @JOSEPHINE WENDEL #josephine #hliopoulos #fyp
♬ πρωτότυπος ήχος – Lilakibi







