Πυρά Τριανταφυλλίδη σε Φειδία: «Ντροπή σου παλιόπαιδο. Ντροπή σου ρε…»


Ξέσπασε ο Χρίστος Τριανταφυλλίδης μέσα ανάρτηση που πραγματοποίησε στον λογαριασμό που διατηρεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα  Χ (πρώην twitter). Ο γνωστός δικηγόρος έριξε τα βέλη του στον Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου για την επίσκεψή του σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας.

«Φειδια είδα τη φωτογραφία σου να απολαμβάνεις τη ζωούλα σου και το ναργιλέ σου σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας μας. Δεν φταίει κανένας άλλος. Εμείς όλοι φταίμε που στιγμιαία παρασυρόμαστε από γκαραγκιοζιδες όπως εσένα. Λόγω της ηλικίας σου θα εκφραστώ όπως σου αξίζει. Ντροπή σου παλιόπαιδο. Ντροπή σου.

Λίγος σεβασμός δεν βλαφτεί. Αλλά ξέχασα…. Δεν σε έμαθαν ιστορία!!! Δεν ξέρεις τι έγινε το 1974 στη Κύπρο!!! Στην Ευροβουλη με το παχουλό μηνιάτικο βρήκες όμως το δρόμο να πας! Ευτυχως τα πέντε χρόνια της θητείας σου περνούν γρήγορα και πάλι εδώ θα είμαστε. Κλείνω όπως περιπου άρχισα: Ντροπή σου ρε…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Τριανταφυλλίδης. 

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση: 

Φειδια είδα τη φωτογραφία σου να απολαμβάνεις τη ζωούλα σου και το ναργιλέ σου σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας μας.
Δεν φταίει κανένας άλλος.
Εμείς όλοι φταίμε που στιγμιαία παρασυρόμαστε από γκαραγκιοζιδες όπως εσένα.
Λόγω της ηλικίας σου θα εκφραστώ όπως σου αξίζει.…

— Christos Triantafyllides (@TriantaCY) October 6, 2024

Πυρά Τριανταφυλλίδη σε Φειδία: «Ντροπή σου παλιόπαιδο» | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy