Survivor All Star: «Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό» – Μεγάλος καβγάς στην καλύβα των Μπλε με τον Μπάρτζη στο στόχαστρο

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μετά το τέλος του αποψινού (3/4) αγώνα του Survivor All Star και την ήττα των μπλε, οι ίδιοι συγκεντρώθηκαν στην καλύβα τους και άρχισαν να συζητούν τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ τους. Στο στόχαστρο βρέθηκε ξαφνικά ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος ανέφερε πως θεωρεί ότι οι Μαχητές υστερούν στο γυναικείο κομμάτι.

Αυτό έκανε την Στέλλα και την Ρία να εξαγριωθούν, διότι στο αγώνα που έχασαν οι γυναίκες έφεραν πόντους, ενώ οι άντρες κανέναν. Όταν όμως άρχισαν να συνομιλούν ο Μπάρτζης αισθανόταν ότι τον διέκοπταν συνέχεια και του φώναζαν χωρίς να του δίνουν τη δυνατότητα να εξηγήσει τι εννοεί, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να φύγει ζητώντας τους συγγνώμη. Εκείνες είναι που θύμωσαν περισσότερο μαζί του και επισήμαναν πως είναι συνήθειά του αυτή και πώς πάντα προσπαθεί να πει κάτι αντίθετο για να τους την πει.

Από αυτό το σημείο κλέβουν φαγητό οι παίκτες

Μεγάλος ντόρος επικρατεί φέτος με το Survivor All Star και συγκεκριμένα με τις παραβάσεις των παικτών. Τέσσερα άτομα ήδη έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι, και μόνο ένας έχει κατηγορηθεί πως έτρωγε κανονικά ο οποίος είναι και ο Ηλίας Γκότσης (οι υπόλοιποι εξαιτίας επικοινωνίας). Βέβαια, πολλά έχουν ακουστεί και για άλλα πρόσωπα.

Πλέον πολλοί έχουν απομυθοποιήσει το ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας πως μπορεί οι παίκτες να λένε πως πεινάνε, ωστόσο πίσω από τις κάμερες τρώνε και έχουν και επικοινωνία.

Σύμφωνα με spoiler που έχουν κυκλοφορήσει, κάποιοι έχουν βρει την “καλή”. Πρόκειται για ένα μέρος που έχουν κλέψει πολλές φορές φαγητό χωρίς να τους πιάσουν στα πράσα.

 

Πρόκειται για το Exathlon που στεγάζεται σε απόσταση αναπνοής από το Survivor. Είναι επίσης ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο με αθλητές, και τα δικαιώματα του έχει η Acun Medya.

Οι παίκτες λοιπόν που το έχουν εντοπίσει, κλέβουν φαγητό που μπορεί να βρουν τριγύρω, ακόμη και από τα σκουπίδια.

Survivor All Star

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy