Star News

Το έγκλημα στο Tik Tok που συγκλόνισε τον πλανήτη

Ήταν το έγκλημα που είχε συγκλονίσει τον πλανήτη, πριν από τρία χρόνια, λόγω της ιδιομορφίας του: Μία «ευτυχισμένη» σοσιαλμιντιακή ζωή που γίνεται θρύψαλα με ένα διπλό φονικό και ένα κοινό ενός εκατομμύριου followers να μένει εμβρόντητο από την αποκάλυψη της αλήθειας. Με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ για την υπόθεση, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Ιουνίου, και την έναρξη της πολύκροτης δίκης πριν από τρεις βδομάδες, νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκείνος, είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο followers στο TikTok, κι είχε γίνει διάσημος με το όνομα JinnKid. Εκείνη, 12 χιλιάδες – τα προφίλ τους, γεμάτα με videos από την «ευτυχισμένη» τους ζωή μαζί με την μικρή τους κόρη, χιούμορ, πειράγματα μεταξύ τους, challenges, μιμήσεις πολιτικών και celebrities, αγκαλιές κι όρκους αιώνιας αγάπης στον διπλό καναπέ του σαλονιού ή στο κρεβάτι τους καθώς έπαιζαν με την κόρη τους – μια πελώρια «φούσκα» για το θεαθήναι και για τους ακόλουθούς τους που όλο και πιο πολύ αποζητούσαν κι άλλες εικόνες, κι άλλα videos από αυτή την… «ιδανική» ζωή – αυτήν που «όλοι θα ‘θελαν να έχουν».

Μέχρι που αποφασίζουν να χωρίσουν στις αρχές του 2021 -εκείνη του είχε ζητήσει επιτακτικά να φύγει απ’ το σπίτι, λόγω των συχνών ξυλοδαρμών και της βίας που της ασκούσε- κι έτσι ο «καθρέφτης» της ιδεατής εικόνας αρχίζει να ραγίζει. Από τις 18 Οκτωβρίου του 2021 ξεκίνησαν να ζουν πια σε ξεχωριστά σπίτια. Για τρεις μέρες μόνο. Ούτε καν στους followers τους δεν είχαν προλάβει να… ανακοινώσουν κάτι. Αφού εκείνος αποφάσισε να τη σκοτώσει!

Anoigma Na Valei Kokko O Sofoklis

Η ΒΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΙΔΑΝΙΚΗ» ΕΙΚΟΝΑ

Αυτή είναι η ιστορία του 32χρονου Ali και της 28χρονης Ana Abulaban, έτσι όπως θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 25 Ιουνίου στην πλατφόρμα του Peacock, με τίτλο «TikTok Star Murders», που συγκλόνισε τον κόσμο πριν από τρία χρόνια, μ’ αυτή την απόλυτη αντίθεση της πραγματικής και της ψεύτικης ζωής των social media, και με τους χιλιάδες χρήστες του TikTok και φανατικούς ακόλουθους του ζευγαριού, να αισθάνονται ακόμη και ενοχικά από το γεγονός πως θα μπορούσαν, όπως λένε κάποιοι από αυτούς στο ντοκιμαντέρ, «να είχαν προσέξει πως κάτι δεν πήγαινε καλά», όπως από την εικόνα των όπλων στο σπίτι του ζευγαριού, τα ξαφνικά κλάματα της Ana που αποδίδονταν μετά σε συναισθηματική πίεση, ή τα ξεσπάσματα του Ali που ενίοτε χτυπούσε και τις πόρτες του σπιτιού, τα οποία δικαιολογούνταν μετά και από τους δύο ως «κούραση από την δουλειά» και «αυτά ζει κάθε ζευγάρι, γιατί εμείς -που είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι σαν κι εσάς- να αποτελούμε εξαίρεση;» – κι ύστερα πάλι πλακίστες, πάλι αγκαλιές, πάλι «ευτυχισμένη ζωή». Μέχρι που έγινε ο φόνος.

5

«ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΛΗΓΩΣΑ ΤΗ ΜΑΜΑ…»

Ο Ali, είχε ξεκινήσει να διαμένει σε ξενοδοχείο, όταν η Ana του είχε ζητήσει επιτακτικά, μετά από έναν ακόμη άγριο τσακωμό μεταξύ τους και μώλωπες στο πρόσωπό της, να φύγει από το σπίτι τους, στο San Diego της Καλιφόρνια όπου διέμεναν, αλλιώς θα καλούσε την αστυνομία. Αυτή η -ξαφνική, για τον Ali- απόσταση μεταξύ τους -αφού εκείνος πίστευε πως λόγω των εύκολων χρημάτων που έμπαιναν στο σπίτι (χιλιάδες δολάρια καθημερινά, αφού κάθε προϊόν που υπήρχε στο σπίτι τους -ακόμη και μέσα στο ψυγείο τους- ήταν μία μεγάλη πηγή εσόδων για τους ίδιους) εκείνος μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε την Ana-, κράτησε για πολύ λίγο:

Όταν, κάποια στιγμή, που η Ana και η κόρη τους έλειπαν, εκείνος μπήκε κρυφά στο σπίτι, «πείραξε» το iPad της μικρής εγκαθιστώντας σ’ αυτό μια εφαρμογή παρακολούθησης, και έφυγε – από εκείνη τη στιγμή, γνώριζε κάθε τους κίνηση. Το τρίτο τους πρωινό χωριστά, εκείνος θα ακούσει τη φωνή ενός άνδρα να μιλά με την εν διαστάσει -πια- σύζυγό του.

Ali And Ana Abulaban Tout 052224 C829bd0192544fe1accfef8ec91a2902

Δεν ήταν σίγουρος για το τι έλεγαν – τα γέλια τους ήταν αυτό που, κυρίως, τον ενόχλησαν. Κάμερα από την είσοδο της πολυκατοικίας, θα τον έδειχνε να μπαίνει και να βγαίνει σ’ αυτήν μετά από ώρα. Στο διαμέρισμα, η 28χρονη Ana και ο 29χρονος Rayburn Cadenas Barron κείτονταν ήδη νεκροί. Ο Ali, μετά το διπλό φονικό, πήγε, ωστόσο, κανονικά και πήρε την κόρη τους από το σχολείο, όπως ήταν και η συμφωνία με την Ana, λέγοντας μάλιστα στην μικρή: «Συγνώμη, πλήγωσα τη μαμά…». Μία ώρα αργότερα, συνελήφθη.

Tiktoker Accused Of Double Murder

O εισαγγελέας θα αποκάλυπτε ότι εκείνος όχι μόνο ομολόγησε το έγκλημά του στην αστυνομία, αλλά κατηγόρησε την Ana για μοιχεία – ωστόσο, το πιθανότερο, αν και ακόμη δεν τελεσιδίκησε το έγκλημα, είναι η Ana να διατηρούσε μόνο φιλικές σχέσεις με τον Barron, κοινό φίλο του ζευγαριού.

1

«Δεν μπορούσα να αντέξω την προδοσία!», είπε ο Ali στους ενόρκους, στη δίκη που ξεκίνησε να διεξάγεται πριν από τρεις βδομάδες στην Καλιφόρνια, προσθέτοντας ότι το επόμενο πράγμα που θυμάται -γιατί όλα «θόλωσαν» στο μυαλό του- ήταν ότι «πυροβολούσα και δεν μπορούσα να σταματήσω να τους γαζώνω με σφαίρες!».

2

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy