Star News

Τους σάπισαν στο ξύλο με σιδερογροθιά μπροστά στα μάτια των συζύγων τους – Επίθεση έξω από νυκτερινό κέντρο

Σε αναγνωριστικές παρατάξεις και μελέτη κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης διαφόρων υποστατικών επικεντρώνονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση επίθεσης σε βάρος δύο 32χρονων που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο της Γερμασόγειας. Για την υπόθεση συνελήφθη σήμερα το πρωί, 22χρονος ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου και τέθηκε υπό κράτηση για πέντε ημέρες ενώ αναζητούνται άλλα δύο πρόσωπα.

Η επίθεση διεπράχθη μπροστά στα μάτια των συζύγων των δύο παραπονούμενων με τους τελευταίους να δέχονται κτυπήματα με σιδερογροθιά από τον 22χρονο ύποπτο. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο 32χρονων, τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταφερθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού φέρει κάταγμα στη γνάθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, οι δύο παραπονούμενοι μαζί με τις συζύγους τους και ακόμη ένα φιλικό τους ζευγάρι φαίνεται να είχαν παρεξηγηθεί εντός του νυκτερινού κέντρο με άλλα πρόσωπα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Με το κλείσιμο του μαγαζιού η παρέα είχε επίσης συζητήσει με τη διεύθυνση του κέντρου σε σχέση με τη χρέωση που είχαν. Ακολούθως, αφού εξήλθαν όλοι από το υποστατικό και συνομίλησαν με υπεύθυνο για την παρεξήγηση, την οποία και διευθέτησαν, άγνωστο νεαρό πρόσωπο έσπρωξε τον έναν από τους δύο 32χρονους.

Τα ζευγάρια αποχώρησαν από το σημείο και κατευθύνονταν προς τον χώρο που στάθμευσαν με τον 22χρονο ύποπτο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, να ειρωνεύεται τους δύο 32χρονους. Ο ύποπτος πλησίασε τον έναν από τους δύο και αφού έβγαλε από την τσέπη του σιδερογροθιά, τον κτύπησε, με τον τελευταίο να σωριάζεται στο έδαφος. Τότε ο άλλος 32χρονος πλησίασε το σημείο και στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον φίλο του, δέχθηκε και αυτός επίθεση από τον ύποπτο. Αφού έπεσε στο έδαφος, του επιτέθηκαν άλλα 2 με 3 άγνωστα πρόσωπα.

Όλα αυτά σημειωθήκαν μπροστά στα μάτια των συζύγων των δυο παραπονούμενων, οι οποίες στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν φώναξαν στους δράστες ότι τηλεφώνησαν στην Αστυνομία.

Μετά το πιο πάνω περιστατικό οι δύο παραπονούμενοι μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας και κατήγγειλαν την υπόθεση αναφέροντας ότι δέχθηκαν επίθεση από 3 άτομα χωρίς αιτία. Από τις εξετάσεις που έγιναν, εξασφαλίστηκε γραπτή μαρτυρία εναντίον του 22χρονου υπόπτου. Αυτός συνελήφθη και οδηγήθηκε αυθημερόν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή του για πέντε ημέρες. Ανακρινόμενος ο ύποπτος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού.

https://www.philenews.com/kipros/astinomika/article/1488140/tous-sapisan-sto-xilo-me-siderogrothia-brosta-sta-matia-ton-sizigon-tous-epithesi-exo-apo-nikterino-kentro/

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy